A blög once bit my sister

Stiv og støl

Sykkel På onsdag fikk jeg endelig kjøpt meg sykkel, og i går hadde jeg min første sykle-til-jobben-dag på fem år. Da sykkelen jeg hadde for fem år siden trengte reparasjon begynte jeg å gå til jobben, og det har jeg gjort hver dag frem til vi flyttet i høst. Da måtte jeg feige ut og bruke bil og buss, ettersom jeg omtrent tredoblet gangavstanden til jobb.

Det merkes godt på kroppen at man ikke har syklet på fem år; det er helt andre muskler i spill enn når man går. Det går tregt, og det gjør vondt :-P

ObFrust: I morges fikk jeg en live-demonstrasjon av hvorfor vi ikke parkerer bilen i garasjen vår. Da jeg skulle lukke porten, etter å ha hentet sykkelen, falt porten ned. Brukte rundt 10 minutter på å få den på plass igjen.

Leave a comment

This blog supports Gravatars. To have your picture displayed beside your comment, please sign up at gravatar.com.