A blög once bit my sister

Langhelg

Vårstemning

For noen herlige, varme vårdager! Kameraet mitt har ikke vært med på all aktiviteten vi har bedrevet i helga. Torsdag startet med en herlig konsert med Glasvegas og god feststemning i 20 plussgrader. Man blir rusa på livet, ikke sant Elisabeth og Vidar?

Fredag grillet vi i fjæra med Hildegunn, Bjørn, Sigurd og søte Sunniva. Synd man glemmer kamera. Folk var lettkledde og vi var ikke de eneste som spiste pølser og slikket sol. Ettermiddagen tilbrakte vi ute med storfamilien til søstra, vi spiste god mat og snavlet vannmelon, is og potetskruer — barna holdt ut til kl. 21.

Søstra Potetskrue

Leo og René

Edwin Gunders

I går ble vi invitert på middag hjemme hos mammaen til Øyvind. Rachel hadde laget deilig foccaciabrød som vi spiste til sodd. Morten tok bildene og får dokumentere siden. Emilie storkoste seg med Tyra på 8 år og Markus på 11.

Morten og jeg så en meget god film på kvelden: The Reader. Kate Winslet vant Oscar for hovedrollen i denne filmen. En film du bør se!

I dag har vi vært i Ringve botaniske hage, hvor ender ble matet og vi fikk sett litt blomstring. Morten er noe redusert med forkjølelse og brist i et ribben. Men han henger med.

Emilie tar inn våren Ringve botaniske hage

Nå står foccaciabrød nystekt på benken og vi blir 12 til middag, Vidar og Lena med familie kommer :)

4 comments:

  1. Roger Johannesen   Monday May 4th 2009 09:29

    Har du fått juling Morten?

  2. Andelen av kvinner som slår menn er større enn de fleste tror ja! :P

    Høres ut som ei trivelig helg!! puss på er alla

  3. Nettopp, her i huset daskes det mye:-) Spesielt fra det jentene. Eller hur Morten?

  4. Man begynner i det små og så øker man på. En velrettet albue gir ikke rødt kort når vi spiller.

Comments on this blog post have been disabled.