A blög once bit my sister

Helgen som var

Nad forsterker

I helga har vi fylt stua med godlyd: Ny forsterker og høyttalere fra HI‑FI-klubben. Det blir det ekte danseglede av, Emilie har vært danseinstruktør. Armene i siden, rompa ut og trutmunn er viktige elementer. Smooth Criminal av Michael Jacksvold, som hun kaller ham, skal spilles. SMOOTH! Skal bli godt å bli kvitt mitt 10 år gamle stereoanlegg med discolys og ikke-fungerende fjernkontroll og volumknapp.

Jeg tok det videre med Gåtekonsert i Dødens dal. Der var stemningen i taket. Det hjelper også på å ha med Elisabeth, bro Vidar og bonusdeltaker Morten Gundersen. Da kan man både raute på kuene sammen med Gunnhild Sundli og ta av på låta Sjå attende.

Syskrin under prosess Sens maling

Har fått startet med malingen av syskrinet, det trenger nok tre strøk. Så i løpet av uka får jeg vel begynt å fylle rommene inni med tildastoffet.

Vi fikk oss en fin tur på Ladestien sammen med Hildegunn, Bjørn, Sigurd og Sunniva i går. Lunsjet i fjæra. Resten av kvelden gikk med til innekos og avslapping. Legger ved ett bilde som Morten endelig fikk lagt ut på Flickr i går. Godt situasjonsbilde av meg og snuppa; synd den stråhatten er for liten nå.

1 comments:

  1. Very nice stereo! Me like; me want :-)

Leave a comment

This blog supports Gravatars. To have your picture displayed beside your comment, please sign up at gravatar.com.