A blög once bit my sister

Bakeglad

Fetaostbrød

Dette er ett brød som passer til det meste, snacks, tapas, suppe og helt sikkert til fredags vinos night ( noe jeg må unne alle andre enda en liten stund).

Du kan toppe brødet med hva du måtte ønske. Disse brødene var toppet med fetaost, soltørket tomat, oregano, basilikum, pesto, serranoskinke og hvitløk- gjorde hvert brød med unikt fyll. Anbefaler også å stikke nedi cherrytomater.

  • 1 liter hvetemel
  • 50 g fersk gjær
  • 5 dl vann
  • 1 ts sukker
  • olivenolje
  • maldonsalt

Varm vannet til 37 grader. Tilsett det andre. Lag deig. Heve i 30 min. Del deigen i tre emner. Form til runde, flate brød. Pensle brødene godt med olivenolje. Stikk det du måtte av fyll ned i deigen og ha på maldonsalt. Heves 30 minutter. 200 grader i 20 minutter

Lykke til!

I kveld blir det Bo Kaspers Orkester konsert på Samfundet. Gleder oss!

Comments on this blog post have been disabled.