A blög once bit my sister

Ikke lenge igjen...

Emmaljunga City Cross

Like før helga hentet jeg min nye treningspartner i vinter som snart kommer med innebygget babystereo. Det ble en ny Emmaljunga City Cross i petrol farge, passet godt med vår brunblomstrede LilleLille multibag oppi ;) Vi skal nok få oss mange fine trilleturer på ladestien, til barnehagen, i byen og i skogen. Mor gleder seg til å begynne å ta deg i bruk, selv om jeg også begynner å "grue" meg litt...

Høst Det blåser en del ute, noe som gjør at høstbladene har funnet veien til vårt ende rekkehus. De liker visst godt å virvle rundt i vinden utenfor hos oss, litt kos egentlig.

Må innrømme at her skal det støvsuges til Mariah Carey "All I want for christmas is you". To bokser pepperkakedeig er innkjøpt på Ikea, som er blitt fast tradisjon. Tror nok den ene skal rulles ut og mest sannsynlig spises opp i helga.

Emmaljunga City Cross

3 comments:

  1. Kjempefin vogn og vognpose :-) Ser ut til å være stødig og fin på vinterføre! Takk for i går kveld, det var koselig! Beklager at jeg prøvde å sukkerforgifte deg, jeg husket ikke oppskriften helt riktig - jeg tok dobbel dose sukker ;-)

  2. Cecilie Danielsen   Tuesday November 3rd 2009 15:52

    Lekker vogn. Du kommer garantert til å bli veldig fornøy med den. Du er i ordentlig julestemning Johanne:-) Skulle gjerne vært å bakt pepprkaker med dere i år, har mange gode minner med det fra Tvetestien:-)

  3. Liker vogna kjempegodt, glad den er så lett og samtidig stødig. Nå satser jeg virkelig på å få kroppen i god formen til våren og sommeren 2010:) Hildegunn: Me like tha SUGAR ;) Pepperkaker og lussekatter- det har vi bakt sammen noen ganger ja Cecilie :) Jeg har allerede kjøpt inn safran til lussekattene, mye billigere med safran i Sverige nemlig. Så noe fødsel på bursdagen til E er uaktuelt.

Comments on this blog post have been disabled.