A blög once bit my sister

MAX MAS XMAS, SMAX!

XMAS

Var en tur på Kid interiør i dag for å se på gardiner, men der sto også disse herlige bokstavene som er til å ha lys i. Nå før julen virkelig setter i gang kan man jo sette bokstavene litt rundt omkring slik at de ikke setter sammen ordet XMAS ;) Du som eventuelt synes dette er MAX MAS, skal få en SMAX! Me like!

Når det nærmer seg jul skal jeg vise dere hvor lekre de er med tente lys. Jeg fikk tak i det siste settet de hadde på Kid Byhaven. I kveld blir det stryking av nye brune gardiner, har også gått til innkjøp av julegardiner. Da blir Morten min glad, han elsker nemlig også jul. Litt lukt av Stiff strykespray, så er han i ekte julestemning. Hører du Bente, sønnen din forbinder strykespray med jul.

4 comments:

  1. Koselig med nye gardiner, og julegardiner setter prikken over i spør du meg. Vil gjerne se bilder av resultatet;-)

  2. Stilige bokstava:)Æ skal prøv kyllingen tel helga.Kor d går med pyntebordet tel snuppa,spent på å se:)Nu bli dokker 2 barns foreldra snart,kan tenk mæ dokker gler dokker max:)Du har en sånn koselig blogg:)

  3. Dere skal få se gardinene i morgen. Nå skal de strykes ;) Her blir det skikkelig mekkeaften. Marlen: pyntebordet er ferdig malt, så håper å få fylt inner-rommene med stoff i løpet av uka. Har hatt litt problem med å finne speil til å ha i lokkene. Tok litt mere tid enn forventet ;) Resultatet skal komme så fort jeg er ferdig.

Comments on this blog post have been disabled.