A blög once bit my sister

Smykkeskrin

Smykkeskrin

Smykkeskrin I går var husmannen på Mikrobryggeriet for å teste juleøl og alskens annet øl. Når fru hormonella på adrenalinkick hadde lagt sin søte lille jente i går, ble rommene i smykkeskrinet, som har fått 2- 3 strøk hvitmaling, fylt med Tilda-stoff.

Malingen er ikke like bra over det hele, men synes det ble et flott resultat uansett. Ser fortsatt etter speil til å ha i lokkene. Ellers har julekalenderen til Emilie mange ting som kommer til å fylle rommene i hennes nye smykkeskrin, en skikkelig prinsessekalender til vår lille pyntesnuppe.

Det var koselig syssel med tente lys rundt meg og den nye plata Battle Studies av John Mayer. Den har dessverre ikke kommet på Spotify enda, men John Mayer har jeg, Morten og ikke minst Emilie hørt mye på.

Den forrige plata hans kom høsten for akkurat tre år siden, så Emilie hørte den masse mens hun var i magen og i barseltiden. Blir nesten litt sentimental av å nok en gang få høre en nydelig plate av John Mayer. Gleder meg til å bære en baby rundt i stua og lytte til den i bakgrunnen.

DetaljerDetaljerDetaljerDetaljer

4 comments:

  1. Smykkeskrinet ble nydelg Johanne, for en smart ide :D tilda stoff er så utrolig skjønt :D

  2. Det blei veldig fint Johanne. Og veldig jentete, noe som helt sikekrt faller i smak hos Emilie. Speil sier du...hva med speilfliser? Tror du får kjøpt dem i løsvare og at de bare kan limes på der du vil ha dem. Håper formen din er bra. Ikke lenge igjen nå. God helg til dere alle sammen:-) Klem fra Bodø!

  3. Nææ, Johanne! Det ble skikkelig fint!! Tipper lille knotten er fornøyd med superrosa og herlig smykkeskrin (regner med morten er sjalu også, kjenner jeg er litt sjalu sjøl!) Denne burder faktisk være med på en før/etter-sak på NIB!

  4. Er det et syskrin du har malt til dette? Uansett aldeles nydelig og et skikkelig bra tips - jeg har nemlig et stygt gammelt syskrin som er sånn trekk-ut og bare inneholder rot :)

Comments on this blog post have been disabled.