A blög once bit my sister

En ulykke kommer sjelden alene

Skadet

Kun en time etter levering i barnehagen, og mens den hjemmeværende familien på tre lå i dobbeltsenga for å ta igjen tapt søvn fra natten, ringte de fra barnehagen. Far spretter opp i klærne; Emilie har fått en dør smelt over hånda si i barnehagen. Fortsetter det sånn ut året er vel hele familien bandasjert fra topp til tå før året er omme :)

Pappaen måtte ta med seg Emilie på legevakta ettersom at hun hadde en stygg rift i ringfingeren. Emilie var tapper og flink, det ble ikke noe sying pga at det ville blitt litt vel traumatisk for snuppa vår. De teipet det godt, så nå må Emilie holde hånda tørr og rein i noen dager til rifta på fingeren har grodd.

Jeg flyttet noen gaver i julekalenderen, slik at pappaen og snuppa kunne få se Istid 3. Ser at vi får prøve å utnytte hjemmedag med Emilie med en tur til frisøren i morgen, begynner å bli litt vel langt håret nå. Noen som vet av en flink barnefrisør?

Alle mine tre Amaryllis i det store vinduet på stua blomstrer nå, vakre blomster!

Amaryllis

2 comments:

  1. Huff da, stakkar lille søte Emilie. Bra hun har en snill mamma som gjør om på julekalenderen slik at det blir mindre kjedelig å ikke få dra i barnehagen :) Håper fingeren blir fort bra igjen :)

  2. Roger Johannesen   Friday December 4th 2009 00:50

    Uff da. Dører kan være skumle og vonde saker. Håper det går bra med Emilie.

Comments on this blog post have been disabled.