A blög once bit my sister

Førjulskos

I helga fikk jeg laget Waldorfsalat fra grunnen av, som vi hadde som tilbehør til Juleskinke. Juleskinka i butikkene er ferdig kokt og klar til servering, jeg liker den faktisk best kald sammen med denne friske salaten, anbefales på det varmeste å spise i førjulstiden.

Juleskinke og waldorfsalat

Magic mouse Må bare nevne at vi endelig fikk oss ny og magisk bra mus til Mac-en, nemlig Magic Mouse. Har vært lang leveringstid grunnet stor pågang etter den ble lansert i høst, så vi har stått på venteliste for å få den. Om jeg ikke elsket å surfe før, så gjør denne internettkosen enda bedre. Den er ganske sexy også ikke sant?

Feiret prinsesse Emilies 3-årsdag i går. Så og si alle de narkotisk gode lussekattene forsvant, har igjen en liten pose i fryseren—tror de fort forsvinner derfra også. Emilie var storfornøyd, selv om det kan være slitsomt å bli 3 år ;) Mor og far klunket ut på sofaen med en forutsigbar komedie etter rydding, The Proposal. Morsom romantisk film som passet ypperlig i går kveld. Kommer noen bilder fra dagen etterhvert.

Bare 10 dager igjen til jul folkens.

3 comments:

  1. Kan du legge inn oppskrift på lussekattene dine? herlig blogg du har.

  2. Er så imponert over bloggen deres. Du har et flott språk og utrykker deg så godt det går kaldt nedover ryggen Johanne. Flotte bilder som er gode å for oss som kjente Morten da han var liten og verdens beste unge. Ser mye av Emilie i han <3 Hilsen Torill som er kusine av Bente

  3. Johanne Brekkevold   Tuesday December 15th 2009 11:37

    Takk Torill! Gavene som vi fikk var helt strålende. Merinoull teppet er en absolutt favoritt for både Alma og oss, det er blitt hennes nye sovevenn;)

Comments on this blog post have been disabled.