A blög once bit my sister

Den nest siste dagen

Har avbildet noen av årets julegaver; det kom to nye kopper fra Ittala-serien Taika. Elsker denne serien, og har nå bestemt meg for å ønske meg enda flere deler fremover, så vi til slutt har et helt servise. Takk, "tante" Bente, for koppene! Nå nytes nydelig ammete (smaker litt lakrisaktig) fra helsekosten i den mørkeblå koppen.

Innejul

Elsker dette bildet av meg og Oliver, kjærlighet!

Julekortet

Her er bildene fra årets julekort, som vi produserte på vår nyinnkjøpte fotoskriver. De er så herlige å se på, særlig nå som snuppa er syk. Hun har så og si ikke spist på to dager og har sovet like mye som hun har sett på tv i dag. Det er ikke slik det skal være når man er fire år i romjul. Akk ja, håper hun snarlig blir frisk, og at alle dere har en god romjul!

Plommelikør

Klemetsaunet nr. 29 har et vakkert og stort plommetræ, som bar virkelig mange frukter i 2010. Deler av treet truet med å knekke av alle de tunge og deilige plommene det bar. Vi måtte beskjære det rikelig i løpet av høsten. Fikk tips fra Grete, som skriver bloggen Skriblerier fra Gretes hode, om å lage plommelikør til jul. Så i september ble Norgesglass fylt med plommer, 60% sprit og sukker, og et par av glassene fikk vaniljestang i. I månedene frem mot jul har glassene blitt snudd og vendt kjærlig på, spesielt av husmannen.

Julekysset

Her smeller Emilie til med årets julekyss til sin elskede lillebror på juleaften morgen. Det er helt tydelig at Oliver er årets beste gave til oss alle. For selv etter å ha pakket opp alle årets julegaver i går er det nå Oliver hun ligger sammen med på sofaen og beundrer. Det er bare min Oliver! roper Emilie, og så smiler de om kapp til hverandre på sofaen. For Oliver sender sine vakreste smil til storesøster og vi smelter som smør hele familien.

Emilie i 2010

Januar

Mye å glede seg til

Nå er det ikke noe mer å stresse for har jeg bestemt ;) Nå skal jeg bare glede meg over jula og verdens beste julegave som kom i november, nemlig gull nummer tre; Oliver. Emillie er jo fire år i romjul og storesøster med stor S, så det kan vel ikke bli bedre? Vi håper på late, gode juledager sammen med familie.

Lage leker selv til barnet

Jeg har lest litt rundt omkring på nett og funnet noen gode tips til leker man lett kan lage selv til den lille.

Minijuletre

Dette har vært en skjønn og produktiv søndag :) Tre av oss startet dagen i pysjen på sofaen med julemorgen, tente lys og deilig julefrokost. Far fikk sove lenge. Jeg fikk bakt nye colakaker ettersom jeg ikke aner hvor det ble av de jeg bakte sist ;) Så tok jeg med lille O på en liten trilletur til IKEA, godt innpakket i ull. Der ble det minijuletre med englepynt til storesøster. Polkagrisene er kjøpt tidligere, på Nille.

Et år har passert

Tyven tyven, røvet øyenstenen vår.