A blög once bit my sister

Litt om meg

Selbu blå med fikensyltetøy

Er det noe jeg elsker å snavle på, så er det muggost. Dette er Selbu blå; liker også blå Castello, Saga, Cambozola med hvitløk, Norzola—stort sett alt med mugg på. Må innrømme at det ikke akkurat høres delikat ut. Men på bildet over finner du en uslåelig kombinasjon med Selbu Blå og fikensyltetøy.

Syltetøyet ble laget til jul av min kreative venninne Hildegunn og mannen hennes. Nå er jeg halvveis i glass nummer to av fikensyltetøy og aner ikke hva jeg skal gjøre når det blir tomt. Spare, spare... :)

kreativ+blogger6

Vi har fått denne koselige awarden av Maias verden, som er min kusine Mariannes blogg. Tusen takk, det varmet! Utfordringer er alltid gøy, og med denne awarden så fulgte en utfordring der man skal skrive 7 ting om seg selv. Så her kommer 7 fun facts om Johanne:

 1. Jeg er til tider så manisk effektiv at det grenser til stress. Jeg får da gjort mye på en gang, som for eksempel å snakke i telefon, lage middag, rydde kjøkken, vaske klær, servere mine kjære to noe godt, tenne lys og blogge.

 2. Når jeg er ute og handler mat må jeg prøve alt man kan finne av nye produkter, som nye smaker på yoghurt, sjokolade eller en ny type te. Så lurer du på om noe nytt er godt, så har jeg mest sannsynlig testet det ut før deg.

 3. Jeg elsker musikk. Er blodfan av John Mayer, han er terapi for meg. Han er jo blitt "kommersiell" i Norge etter at han deltok på Skavlan nylig, men når til og med musikkjournalisten (og tidligere Idol-dommer) Asbjørn Slettemark har skrevet om 10 gode grunner til å elske John Mayer så kanskje du også skjønner hva jeg mener. Skal fortelle om flere favoritter i et annet innlegg.

 4. Akkurat som når jeg bare må prøve et nytt produkt, så må jeg også teste ut en eller flere oppskrifter på mat hver uke. Matbudsjettet vårt er høyt, kan jeg love deg :)

 5. Tar gjerne med meg min kjære på kino så ofte som mulig, bare det går en film som frister. Det er digg å flykte litt fra virkeligheten, drømme seg bort med en godtepose og en varm hånd å holde i. Nå har jeg veldig lyst å se Where the wild things are.

 6. Skulle så veldig gjerne hatt tålmodighet og ro nok i ræva til å lese et helt lass med gode bøker. Det samme gjelder strikking og sying, vil så gjerne :) Men ting skal helst være ferdig lagd og ferdig lest.

 7. Har faktisk anskaffet medlemskap på 3T treningssenter i år. Jeg trente spinning for harde livet da jeg studerte i Harstad (for 8 år siden), da jeg til tider holdt på å kjede vettet av meg der oppe (når alle mine venner skulle hjem i helgene). Nå er jeg i gang igjen (på tide!), digger at instruktørene roper og skriker om at jeg må ta meg helt ut, og spiller høy, smådårlig musikk.

Sykt å tenke på at jeg kom på minst 7 ting til, som enten ikke egner seg på trykk, eller til eksempel at jeg konstant er på leting etter mobilen, fordi jeg ikke aner hvor jeg har forlagt den.

Utfordringen skal egentlig sendes videre, men jeg velger å si at alle de bloggene som er listet opp på siden vår er blogger jeg daglig leser og blir glad av å lese. Må oppdateres med flere, ser jeg også.

Så, I AWARD YOU ALL!

7 comments:

 1. Blåmuggost og fikensyltetøy er bare best! Har lett som en gal etter det i butikken, men ikke helt kommet på at det jo sikkert går an å lage selv. Det må jammen prøves!

  Om du tilfeldigvis har oppskriften som din kreative venninne har brukt, er den hjertelig velkommen min veg...

 2. Velassorterte butikker har fikensyltetøy i små glass sammen med ostene. Da mener jeg butikker som Jacobs, Meny og Ultra. Jeg skal høre med Hildegunn om hun vil dele den ;)

  Hyggelig at du fant bloggen!

 3. muggost er kjempegodt. Lurer jaggu meg på om jeg må kjøpe det i dag. :) har alltid vært glad i det. Hadde det på matpaken i barnehagen. Gikk vi i samme barnehage og tru? selsbakkhøgda ? den ved oransj blokkene ..

 4. Nå er det Johanne sin tur til å få votter, skal kjøpe garn i morgen så de blir nok ferdige i løpet av helgen. Jeg får stikke innom jobben med de neste uke :)

 5. Line: Det er også fullt mulig vi gikk på samme barnehage:) Gikk vel på den barnehagen de to siste årene før skolen.

  Hanne : Yeah:=) Jeg begynner å jobbe på onsdag, aktiv sykemelding de første to ukene. Det er visst kurs på onsdag.

 6. ja der ser du. jeg gikk der fra jeg var 4 år helt til høsten 1988 ;)

 7. Line: Vi får se om vi finner noen gamle bilder, treffes og minnes gamle dager :)

Leave a comment

This blog supports Gravatars. To have your picture displayed beside your comment, please sign up at gravatar.com.