A blög once bit my sister

Mer fra et jenterom

Lesekrok og speil

Der fikk dere plutselig se en hel vegg :) Jeg tror jeg skal flytte inn her. Sette meg på putene med en god bok. Så skal jeg lete i kisten etter kjole, hårbøyle, hatt, smykker og kle meg ut foran speilet.

Uglepute

Her er Emilies uglepute, som hun fikk i julegave av PanserMarte. For alle småjenter må vel ha ugle, bambi, fluesopp og Babuskha. Nå har bloggelands Emmelines, som akkurat rundet 1 million lesere, fått seg en uglepute i hus hun også. Jeg må innrømme at denne blogge-basillen har virkelig brutt ut hos meg. Så er det egentlig Emilie som vil ha det? Nei, det er nok mora. Dette er like mye mitt rom som hennes ;) Heldigvis er vi på samme plan.

Fujifilm instax 100

Sjekk ut hva du skal få når jeg kommer til Bergen i helgen, Marte. Et Fujifilm Instax 100-kamera, samme som polaroid. Kjøpt i London for nesten 10 år siden. Enn at det er 6 bilder igjen. Use them wisely!

Tambar

Vi fikk en ny bok i posten av forfatter Tor Åge Bringsværd, den heter Tambar. Tor Åge Bringsværd har også skrevet Karsten og Petra-bøkene, for de som kjenner dem. Jeg elsker å lese disse bøkene.

Det er to gode eventyr i denne boka. Tambar er et supersøtt troll, med etternavnet Dovre. Han og hans trollete familie bor i en blokk og må skjule at de er troll. Mer får du ikke vite. Anbefales! Vi låner selvfølgelig bort boken for de som vil ha en hyggelig lesestund.

9 comments:

 1. Sånn, endeleg fekk eg lagt deg/dykk til på blogglista mi... Det er så kosleg å lese her! Og så er det nesten morsomt å sjå at vi er opptatt av mykje av dei samme tinga..hihi! Men sånn er det kanskje her i Blogglandia? Det er i alle fall slik at vi gjerne går runden på laurdagar; biblioteket, Dromedar (må ha fleire bønner til gode Gaggiaen..), sjokoladebutikken ("Mamma, det er løøørdag, og da måå vi spise godteri! Fra godtebutikken!")osv... No finn eg også inspirasjon her til å gjere noko meir ut av barnerommet. Det blir liksom aldri freistande nok til at ho vil vere der aleine...og eg gidd i alle fall ikkje...haha!

  Ønskar deg ei goood veke, med mykje glede og god latter!

 2. Ohh... lykke! herlighet som jeg gleder meg til du kommer! Tror vi må legge inn en interiørbutikk til interiørbutikk-ruden i løpet at besøket ( i motsetning til pub til pub!) Kanskje du finner deg en skatt eller to som vi kan polarisere?! DU skal ihvertfall polariseres!! [HTML_REMOVED]

  PUSS til dere alle tre!

 3. Så koselig rommet til Emilie blir. Du er skikkelig flink Johanne :)

 4. Guro: Så hyggelig Guro :) Slike kommentarer liker vi knakende godt. Jeg elsker nynorsk, det er helt sant. Minner meg om den herlige mora mi som jeg ser utrolig mye opp til, og prøver å leve så godt jeg kan i hennes fotspor.

  For hun var akkurat sånn, en dame som lite satt stille. Hun var på teater, kino, kunstutstilling, bytur, biblioteket +++. Vi var rett og slett ute og spiste flere ganger i uka. Så jeg kan denne byen takket være min mor. Selv om jeg nok er litt mere hjemmekjær enn henne :)

  Før så gadd ikke jeg heller være på rommet til Emilie, skulle egentlig tatt noen før- bilder. Men det ble glemt.

  Marte: GLEDER meg ann mass! Klart vi må på interiørbutikker og kanskje en fretex butikk. Men dette er jo Bergen, så de er vel robba av alle interiør-bloggerne der nede ;) Godt det er lønning på fredag. Blir en NICE weekend!

  Hanne: Takk!! Jeg liker også rommet. Nye prosjekt startes når dette er ferdig.

 5. Nydelig rom, jeg vil også ha ett sånt ett! Her har vi rykka ett skritt nærmere ferdig barnerom. Nå ligger furugulvet i pakker på stuegulvet og tørker. Det ble ikke kosesegihelga innlegg i dag. Kikka på bloomingvilles sider og ble så inspirert.

 6. Kor fint rommet e:)Lika de uglen godt,sku gjerne hatt slike sykunnskaper,hehe!Æ har hengt mæ på oldemorrute greian,og hold på med et pledd.Akk lært å hekle de.Kordan e d å ha begynt å jobb igjen,går d bra?

 7. Aiaiai! For et herlig rom :-D Her kommer dere nok til å ha mange kosestunder fremover, både liten og stor! Må komme og se det "live" snart... Har vi fortsatt en date på torsdag? Jeg er hvertfall stuck hjemme ;-) klem!!!

 8. Jeg elsker dette rommet! Når får vi se hele? Helt topp altså! Du er kjempeflink og har en meget god smak!

 9. Marthe: Kosesegihelga innlegg er PERFEKT!

  Marlén: Det går ganske bra å begynne å jobbe. Blir fortere sliten, så avslutter dagene litt tidligere foreløpig. Men kjenner det begynner å bli godt å være tilbake.

  Hildegunn: Dere er hjertelig velkommen på besøk!! :) Sees på torsdag.

  Susanne: Så kult at du liker stilen og rommet. Jeg viser først litt og litt, fordi det rett og slett er mere spennende og så er jeg glad i detaljer :)

  Er heller ikke helt ferdig. Håper jeg får tak i alt jeg ønsker til rommet snart, det må letes på fretex. Men tilslutt skal jeg seff vise rommet i sin helhet, da blir det vidvinkelkamera.

Leave a comment

This blog supports Gravatars. To have your picture displayed beside your comment, please sign up at gravatar.com.