A blög once bit my sister

Fredagsgleder

Damien Rice spilles på vår iMac. Min favorittlåt, Volcano, er så bra at det nesten gjør vondt i magen. Følelsen av god musikk er så god terapi, det er ingenting som er så godt å gråte til som en god sang.

Jeg gråter mye i bilen når jeg kjører alene, det kan være både av sorg, oppgitthet, og ren og skjær GLEDE. Lytt til den, selv om den taper litt av sin kvalitet ved å spilles på YouTube. Ikke alltid jeg bryr meg så mye om teksten, det er mere følelsen i låta som fenger meg.

Søta mi i ny lue

I går fikk både Emilie og jeg flotte strikkegaver. Se denne knallsøte lua i spreke farger. Takker Mortens "filletante" Torill for den gode, varme strikkelua, som Emilie så stolt gikk med til barnehagen i dag.

Ny Kvikk Lunsj

Morten sendte meg på handel i går. Gjett hva jeg så? Eller, ok, jeg lette etter den (gikk noen ekstra runder rundt godis-hyllene). Det var den nye Kvikk Lunsj sjokoladen fra Freia.

Take a bite!

Enn at jeg syndet sånn og tok en bit midt i fotosessionen, det var ikke snilt mot den pent innpakkede godbiten.

God HELG!

6 comments:

  1. For ei fantastisk fin låt! Har ikke hørt om han før jeg...Er ikke så oppdatert på dagens musikk. Derfor synes jeg det er flott at du legger ut sånne godbiter, sånn at jeg får tips om hva jeg kan høre på:) For å være helt ærlig er jeg lite glad i å lage mat, men det du lager ser så godt ut at jeg får nesten litt lyst til å prøve det selv;) ( Mannen lager mat hjemme hos oss...) Ha en fin dag Johanne! Stor klem fra meg!!

  2. Hvia du liker Rice kan jeg nok tipse om mange flere, så det får bli et musikkinnlegg til her om ikke lenge. God helg til deg også Irene! Det gikk jo riktig bra forrige helg, selv om jeg syns gutta skulle vunnet. Alt annet var jo bare syngende deodoranter.

  3. Damien Rice er ikke dum :) Så utrolig søt lue Emilie fikk :D Den sjokoladen er FARLIG, den er så hinnsides sinnsykt gooooood :P ønsker deg ei super helg Johanne :)

  4. Fin lue Emilie fikk:)Ikke hørt om Damien Rice før,men snuste litt på Spotify-and I like:)Trur æ må smak sjokoladen i hælga,fint du e så snill å test han ut hihi!Ha ei toppers helg i Bergen!

  5. Er ikke det verdens beste sjokolade? Me love!

  6. Heisann! Det ligger en award til deg i bloggen min! Den sjokoladen der smakte jeg også på fredag, utrolig god! Takk for gode tips på musikk, det har vært dårlig med oppdatering på den fronten de siste årene... Klem!

Comments on this blog post have been disabled.