A blög once bit my sister

Kvalitetstid i Bergen

Askøy

I dette 50-tallshuset på Askøy bor min aller aller beste venn, PanserMarte, med sin Ørjan og hunden Nanok. Som dere ser er utsikten upåklagelig vakker, særlig med kun stearinlys og nattemørke over den belyste byen. Har hatt en fortryllende bra helg sammen med deg, bestis. Må dele Bergensbesøket opp i flere innlegg ettersom jeg også har truffet familie og gjort en del shoppekupp.

Frokost

Det er riktig lekkert hos Martepus på Askøy, Ikeakjøkken og finnfunn harmonerer bra sammen i stue og kjøkken som har store vinduer ut mot sjøen.

Etter digg frokost med laks og sennepssaus på lørdag dro vi til byen for å møte Elisabeth. Enda en venninne i Bergen for øyeblikket. Elisabeth har begynt å studere igjen. Vi nøt en god lunsj på Godt Brød.

Ladies @ café Godt brød and carrotcake

Cortado Me and Elisabeth

Så noen krumspring på vei mot den absolutt lengste polkøen jeg har stått i. Bergen by konsumerte nok en del liter alkohol denne kvelden.

M @ town

Solen er på vei ned i det vi passerer Askøybrua. Jeg har en rosarosa flanellspysjbukse i posen fra Cubus, og aner at den kommer på straks.

M @ askøybridge

Marte forbereder kvalitetspysjfest.

Light a candel

Kaninørene kommer på og man beundrer polaroidbildet tatt kvelden før. Baileys skal i glasset. Rødvin har man allerede i glasset :)

Loves me:) Marte loves Baileys

Nå mangler bare Jarle Bernhoft.

Der ja...olala! Kvelden er fullkommen.

Muchos vinos aften

6 comments:

  1. Ser ut som om du har hatt en veldig fin helg. Så bra, det fortjener du. Huset til Marte ser ut til å ligge på en fantastisk flott plass, og det ser riktig så koselig ut innvendig også. Gleder meg til å lese mer om helgen. Klem!

  2. Ser og høres ut som ei helt perfekt venninnehelg, særlig pysjfesten var nok bra ;-) Fantastisk beliggenhet på det huset da! Bra du koste deg! klem

  3. Kor koselig:)Det gjør godt for sjela med ekte pysjparty innimellom..Likte den utsikten fra sofaen:)Ha en fin kveld!

  4. Må være fantastisk med slik utsikt :)

  5. for noen herlige bilder. likte godt der marte springer hehe. ser ut som dere har hatt en flott flott weekend. klem line

  6. Jeg er virkelig misunnelig på beliggenheten! Very nice ;) Gleder meg til å vise flere bilder i morgen, nå må jeg straks lalle, har vært oppe siden før kl.05 og har ikke vet til å ta en hvil på dagtid.

Comments on this blog post have been disabled.