A blög once bit my sister

Urbansøndag

Big head

Disse jentene vet å KOSE seg. På Vitensenteret var de høyt og lavt, det er byens beste lekeplass innendørs for både store og små. Bare det å slå en spiker i en stubbe er KONGE, selv om det helt klart er noe man kunne gjort hjemme også.

Eva Synnøve

Konsentrasjon

Tror det beste med hele dagen var da jentene gjemte seg på herredoen på byens beste kinarestaurant, Szechuan, når de voksne skulle betale regningen. Det ble mye knising :)

Barnecappuccino

Etter nydelig kinamiddag fikk vi oss en sweet chili på Dromedar Moxness. Snuppene fikk hver sin "barnekaffe" bestående av melk, sjokolade, vanilje, sukker og mer turbogodt for løpeglade, urbane jenter. De hadde hver sin "Pappa-hest" gjennom byen, på vei til bilen.

Morten og jeg avsluttet kvelden med filmen Fish Tank. En film man virkelig hadde lyst å skru av innimellom—ikke fordi den ikke var bra, men fordi den provoserte. Har "stjålet" bilder av Morten, siden han var den dokumenterende. Her kan du se innlegg fra sist gang vi var på vitensenteret i september.

6 comments:

 1. Jeg er så imponert over bildene deres - levende og alltid veldig fortellende i tillegg til god kvalitet. Emilie er jo dessuten en fantastisk modell, ser det ut som :) Den barnekaffen hørtes ganske fristende ut nå i kulda, og jeg har faktisk handlet i dag for å lage de vaniljekrembollene du skrev om tidligere. Ønsker dere en fin-fin uke!

 2. Ha-ha.... Veldig bra d første bildet av Emilie. Lo godt:) -Tina

 3. for ett knall morsomt bilde nr 1 er hehe. du ga meg ett tips om å tra med min viltre snart 3 åring der :) vitensentret er en knall plass :)

 4. Det så ut som en super søndag! Gleder meg til storegutt blir litt større så vi kan gjøre sånne ting. De bollene i ett tidligere innlegg så fantastiske ut! Fikk skikkelig lyst å prøve. Ang. presskannevarmerne - vurderer å sy opp noen å selge, du får si ifra om du er interessert!

  Ha en fin kveld, nå skal jeg strikke foran TV - trening unnagjort.

  Klem

 5. Grete: Det blir bare mer og mer gøy å ta bilder, særlig når andre setter pris på dem. Kos deg med de bollene, det er utrolige gode!

  Tina: Digger også det bildet, Emilie holdt på å le seg i hjel selv.

  Line: Ta henne med deg, 1 åringer har det også gøy der inne.

  Marthe: Gutten din hadde sikkert hatt det gøy allerde på noe slikt :)

 6. For en herlig søndag :) dere er så flinke til å ta med Emilie på så morsomme aktiviteter :) Jeg fikk selv lyst tilå besøke vitenskaps senteret nå, lenge siden jeg har vært der, morsomt for store "barn" også der.

Leave a comment

This blog supports Gravatars. To have your picture displayed beside your comment, please sign up at gravatar.com.