A blög once bit my sister

Dag 2

Times Square

På dag 1 fikk vi bare sett byen fra gatenivå—på dag to var det på tide å få sett byen litt ovenfra. Vi hadde hørt flere påstander om at å ta seg opp til Empire State building var pes (les: turistkaos), så vi tok turen til Rockefeller Center. På toppen av den 70 etasjer høye GE-bygningen fins et observasjonsdekk med upåklagelig utsikt :-)

Going up there

Top of the Rock

Senere gikk turen til Macy's for litt shopping. Jeg var redd for at jeg hadde havnet i fella her, men Johanne har visst et skadet shopping-gen—Macy's var ikke noe for henne, og jeg slapp med skrekken og en bedre salatbuffet til lunsj.

Til slutt havnet vi på uunngåelige Times Square - mest på grunn av Toys 'R' Us. Emilie hadde gitt oss en detaljert shoppingliste for Barbiedukker, og her fant vi et to-etasjes Barbie-hus fylt til randen med Barbie-produkter. Helt spesifikt så vi etter en Barbie med "langt hår, lange glassko, lang kjole så glasskoene ikke vises, og krone på hodet", og det var lett å finne her.

M&M Store

Like bak Times Square fant vi verdens mest absurde butikk: En tre-etasjes M&M-forretning. Hele butikken ser ut som en stor PR-jippo for M&M-sjokolade, med all verdens tenkelige og utenkelige produkter med påtrykte M&M-maskoter i assorterte farger. Litt sjokolade var det også å finne ;-)

Dancing M&M

Vi avsluttet kvelden med å se Iron Man 2 på kino. Kino i USA er et kapittel for seg selv. Det er fritt setevalg, og salen åpner 20 minutter før filmens oppsatte starttidspunkt. Man må med andre ord gå tidlig inn for å få gode plasser, eller i det hele tatt få sitte sammen. Så må man lide seg gjennom 35 minutter med reklame før filmen faktisk begynner. Det går faktisk ganske greit med en gigastor pose med popkorn og en "small" Diet Coke (small=tønne).

4 comments:

  1. Sukk... eia var jeg der! :) Jeg anbefaler varmt Bubba Gump Shrimp Company-butikken på Times Square hvis dere har den minste sans for filmen! Den ligger like ved Hard Rock Café som også er en selvsagt stikke innom-plass.

    Og nevnte jeg sukk...? Kos dere videre!

  2. Så artig å lese reisebrevene dokkers:)Ser imponerende ut,skulle gjerne vært på den lekebutikken!!Kos dokker masse.

  3. USA på godt og vondt. Hærligt! Spennende å lese om turen deres, må innrømme at det kribler litt i magen og at fristelsen for å dra "over there" er der:-) Fortsett med å kose dere, det fortjener dere så absolutt.

    Klem

  4. Å, så herlig. Må innrømme at jeg på en måte liker det, at ting er litt overdrevet og stort. Jeg fikk skikkelig lyst å dra tilbake. Bodde i Florida i 3 måneder for noen år siden, og jeg fikk litt flashback til kinoturer og small diet coke Ü Spennende å se bilder fra turen deres!

Comments on this blog post have been disabled.