A blög once bit my sister

Syrin og skogarderobe i hagen

Syrin i fretex vase

Så fort jeg har en fridag, og det nå endelig er sommertemperaturer, er Emilie og jeg hjemme sammen. Eller, det vil si, vi må jo ut på vift også. I dag har vi vært på biblioteket på Moholt; der har vi faktisk ikke vært før, vi har holdt oss til det som ligger i sentrum. Lekekroken på Moholt ble meget populær og mamma fikk lest sladreblader som var til utlån, helt uforstyrret. Kjøpte med oss jordbær til lunsj.

I hagen har vi en vakker syrinhekk, som jeg av en eller annen grunn virkelig fikk øynene opp for i år. Mulig det er fordi den tidligere så ganske slapp ut, ettersom at de tidligere eierene hadde klipt den ned. Nå er den flott og tett, og hindrer litt mer innsyn. Riktignok trenger vi en stor bod på siden av terrassen vår for oppbevaring og bedre skjerming. Skal bli snekker i mitt neste liv.

Snuppa klipper i syrin

Kjøpte noen stilige potteskjulere i forskjellige farger da vi var i København tidligere i sommer. Emilie fikk klippe i noen syringrener jeg måtte klippe av hekken fordi den faktisk begynte å bli litt tung. Så laget vi et syrinbad og pyntet opp noen vaser inne.

Syrinbad

Emilie fortalte noen lengre skrønehistorier med stor innlevelse :)

Emilie forteller

Emilie forteller

Vi lagde skogarderobe i hagen, til Emilies store lykke. Det fleste skoene er kjøpt i New York; jeg liker best de grønne med små rosa hvaler på, sånne sko gjør meg glad.

Skogarderobe i hagen

Green shoes

Emilies favoritt er dette paret med blomster og hæl, kjøpt på H&M for mange år siden; sprøtt at hun går bedre med dem enn jeg, ettersom de er minst ti nummer for store. Ikke noe problem for en ekte prinsesse vet du ;)

Emilies favoritter

Disse hvite skinnskoene med "bling" fant jeg nesten ubrukte for 40 kroner på Fretex før helga. Nice!

Fretex funn

God sommerlig tirsdag!

5 comments:

 1. Uflaks for deg at snekker-Trond har flytta fra byen; vår nye terrasse er super!

  Fine bilder forresten

 2. Så utruleg koseleg det ser ut som de har det!! Herlege bilder med god stemning! :)

  Nyt sommardagane!

 3. Kor fint dere har det:)Har så lyst på syriner her,men har ikke fått lov enda da det skal tiltrekke seg katter og det har vi flust av i nabolaget..nok plaget som det er...Så drømmer videre..Du er så flink å ta bileder Johanne!Spennende å høre på mandag,om dere deler med oss lesere:)Her blåser og regner vi snart bort..Ha en finfin uke!

 4. Hei, hei, dere kreative jenter som vet å kose seg! Hvilken gave er det ikke å ha en kreativ mor - det finnes så mange kjedelige voksne. Fantastisk innlegg, jeg smilte fra topp til bunn :)

  Ja, det er det med mennesker, at alle har en historie å fortelle. Og om man bare vil, og våger lytte, kan man lære mye - også om seg selv. Den forståelsen av hvordan det er å være menneske, tror jeg er helt nødvendig i møte med andre (og seg selv). Tenker av og til på din historie (som sikkert bare er en av mange), du evner å fortelle og formidle på en måte som gjør at man kommer nærmere en forståelse.

  Satt å bladde meg bakover i bloggen din en dag, og så at det er nye mirakler underveis! Det er enestående - og må være spennende for Emilie, som sikkert forstår både det ene og det andre :) Vi teller litt på knappene om vi skal forsøke å rekke med én til; jeg er jo 41, så det begynner å haste...

  Nydelige fotografier! Kunne nesten høre Emilies skrønehistorier :)

 5. Takk for herlige kommentarer, det gleder meg veldig!

Leave a comment

This blog supports Gravatars. To have your picture displayed beside your comment, please sign up at gravatar.com.