A blög once bit my sister

Sommerhelg

Morten & Emilie

Vi hadde en rolig morgen med lang frokost på lørdag. Tok så en tur innom byen for urbanfølelse med lett shopping og deilig cafébesøk. Ved Dromedar på Bakke bru var det deilig bråkete kaffebrygging, kaffenytelse og avislesning.

Så var det på tide med første overnatting på kolonihagen på Klemetsaune. Enn å ha mulighet til benytte et slikt fristed bare 20 minutter unna med bil, jeg er småforelsket ;) Vi kjøpte noen uteleker; Morten blir nok en dyktig drageflyger i sommer.

Flyr drage

Det ble særlig lekkert inne etter nok en ommøblering i hytta; i tillegg begynner mange av trærne å vise tegn til mye frukt til høsten. To av jordbærene var fullmodne (og ble sporenstreks spist) og snart kommer mange flere. Nam!

Årets første

Mange vil modnes

Plommer på vei

God sommertemperatur og mye utetid er pluss pluss for sjelen og D-vitamin for huden.

3 comments:

  1. deilige jordbær..er varme og smake sol..mmm m! drageflyging er fantastisk gøy, og minst like kjekt for de store som for de små! (de ekstra ivrige store kjøper seg kite til slutt...det er en bivirkning ;) kos dere i sommerhagen deres..kjekt å se bilder!

  2. Så luksus!! Litt misunneleg på idyllen... Men det er ikkje så verst her hos oss i skogkanten, heller! :) Godt med deilige sommardagar, både i byen og på landet, i alle fall!

    Ha ei deilig veke!

  3. Å ja, dere er kjempeheldige!!! Skulle gjerne hatt en hytte der vi og, vi får sette oss på venteliste;)

Comments on this blog post have been disabled.