A blög once bit my sister

Ny blogg etableres

lillelille lampeskjerm under laging

Denne helga har vært veldig aktiv, masse opplevelser for både store og små. Morten har tatt bildene og det har ikke vært tid til å blogge enda.

Dere som har fulgt meg en stund, vet at jeg har en svigerinne som lager herlige produkter for småbarn. I går startet jeg et samarbeid med min svigerinne Berit og hennes makker Gry, vi holder på å etablere en blogg for LilleLille på blogspot. Ta en titt på første innlegg og LilleLilles nettside for herlige retroinspirerte produkter for småbarn. Meld deg gjerne som følger av bloggen, vi har nemlig allerede mange gode planer for inspirerende innlegg.

lillelille

Som dere ser på bildene fikk jeg med meg litt av de tre stoffene som LilleLille bruker hjem i går. Lampeskjerm er på gang og jeg stopper ikke der, så følg med;) Dette blir GØY! Jeg fikk nesten ikke sove i natt, for hodet surrer med idéer.

1 comments:

  1. Spennende greier :) Ønsker dere god hyttetur, det er bare komplett terapi med noen dager borte synes jeg!

Leave a comment

This blog supports Gravatars. To have your picture displayed beside your comment, please sign up at gravatar.com.