A blög once bit my sister

Åre chokladfabrik

IMG_6978 IMG_6979

IMG_6982 IMG_6983

IMG_6992 IMG_6996

Kom hjem fra Åre i kveld, vært der siden onsdag. Har hatt meget gode og avslappende dager på bedriftshytta til Uninett, hvor Morten jobber. På fredag fikk vi også besøk av gode venner, utrolig trivelig for både store og små. Så nå har vi noen bilder å gjennomgå.

I dette innlegget vil jeg gjerne hedre Åre Chokladfabrik, som lager hjemmelaget kvalitetssjokolade i utallige smaker. Der er alltid en ny strut å finne i hyllene for hver gang vi er innom. Man kan bestille sjokolade i nettbutikken deres også, bare noe dyrere.

Nå nyter jeg orientalsk te med kanel, sammen med Getmestryffel fra Åre Chokladfabrik. Vår nye favoritt er Hjortrontryffel. Mums!

3 comments:

  1. sjokolade fabrikken var en opplevelse som snart skal gjentas! gleder meg til å ptøve nye sorter, har kosa oss masse i kveld med nydelig sjokolade:) takk for en kjempe fin tur:)

  2. Jeg tror du leser tankene mine- jeg har nettopp spist en variant med mint og lys sjokolade- enig at den sjokoladen er himmelsk- jeg tror jo den skal vare lenge- men den går virkelig unna her hjemme- også synes jeg det er så koselig at man får noe ekstra med på kjøpet. Visste ikke om nettbutikken deres;)

  3. Å nei; selvsagt skulle du friste en stakkar som kun har en halvfull boks med "Nøtte" i skapet - og flere mil til nærmeste bensinstasjon! :) Hvilken drømmedag, for liten og stor - Emilie ser særdeles fornøyd ut!

Leave a comment

This blog supports Gravatars. To have your picture displayed beside your comment, please sign up at gravatar.com.