A blög once bit my sister

En lysende nyinnflytter

IMG_7000

IMG_7006

IMG_7003

Denne kaninlampen ble med hjem fra en søt liten barnebutikk i Åre. Fikk 20% avslag fordi den var utpakket og manglet pære. I tillegg er jo den svenske krona svak, så det ble en hyggelig pris. Jeg har sett den tidligere der ute i blogglandia og har hatt lyst på den en stund. Morten derimot er helt lykkelig over at den ikke har havnet i stua, men på Emilies nattbord.

Det er Emilie også ;)

3 comments:

  1. Herlig lampe- og du gjorde et kupp der med 20 prosent avslag og alt!! Da jeg skulle ha den var det umulig å få tak i den her i landet- men nå har den jo kommet for fullt ser jeg. Storebror må ha den på når han legger seg- så den er jeg glad for at jeg kjøpte til han;) Nydelige bilder;)

  2. Denne lampa har eg også ønska meg! -eller ønska Anna...alt ettersom! ;) Hyttetur høyrast forresten heilt herleg ut, og det er jo heller ikkje dumt å besøke nabolandet! :) Sjølv planlegg eg svensketur i januar, og håpar veslebror er veloppdradd og enkel innan det... ;)

    Ønskar deg ei fortsatt fin veke, og kos deg vidare med herlege syprosjekt! Du inspirerer!!

  3. Senest idag satt vi i stum beundring over denne lampen, som de selger på Sprell. Billig er den ikke... så det blir å grave dypt i lommene...

Comments on this blog post have been disabled.