A blög once bit my sister

Papirvimpler til blomstene

Papirvimpel til blomstene Asalea med papirvimpler

Finn frem fint papir, dette er kjøpt på Panduro. Merk opp med linjal en vimpel, klipp og lim. Jeg fant frem noen spisepinner vi alltid får med gratis når vi spiser take-away kinamat og festet vimplene på dem. På toppen har jeg satt en farget treperle.

Maskros lampe

Endelig har trappeområdet fått noe annet enn det lille månelyset som var der fra før. Jeg har lenge hatt lyst på denne lampa Maskros fra Ikea. Emilie elsker alt som har med blomster å gjøre og vil gjerne ha en slik lampe selv på rommet. Det er heller ikke sjelden hun har tatt med seg blomsterpotter eller vaser fra stuen til rommet sitt om kvelden.

Lille O = 37+3

Mor = Litt lettere til sinns i dag.

3 comments:

  1. Har også kikket på den lampa, den er råfin! Du er virkelig kreativ om dagen!!! Og lille O er nå ikke prematur og skal bare vokse seg tjukk og god (ikke for tjukk kanskje-må være snill med mor si også)! :-)))

  2. nå er det kun finpussen på lillebror igjen..det blir så bra! lampa var kjempefin! hvor stor er den tro..? ikke vært på ikea på en stund, og denne skatten har jeg ikke fått med meg ;) lekre babyklær du har kjøpt! ekstra stas å kle dem opp i hjemmelaga klær!

    puss puss

  3. Gunnmeis: Vår har en dimensjon på 55. De har en som er mye større også. Veldig kule!

Comments on this blog post have been disabled.