A blög once bit my sister

Fargeglede

Fargelegge

Emilie fikk en eske med alle slags herlige farger av "tante" Marte. Fra barnehagen kommer snuppa daglig hjem med egne tegninger. For tiden er det fargelegging som er mest populært. Vi har en hel skuffe full av tegninger, må passe på å skrive dato på dem.

Det hadde vært fint å ha slike tegnearkiv fra 2ispann. Det var et godt julegavetips til Emilie og til Oliver. 2ispann har forresten mye annet lekkert til store og små også.

 

Klister snuppa

Til middag i dag hadde vi en fargerik ost og skinke-salat, inspirert av Bibliotekskaféens salater, som Emilie og jeg laget sammen. Jeg kuttet opp; Emilie danderte og fordelte jevnt til alle tre.

Fargerik salat

I kveld har Oliver sovet seg gjennom Barne-TV i fanget til Emilie :-) Ha en fortsatt hyggelig kveld!

6 comments:

  1. å, så inspirert jeg blir!

  2. Så koseleg det ser ut som de har det! :) Kanskje eg og Anna skal ta lunsj på biblioteket i morgon...ho er ikkje heilt frisk, men ikkje sjuk heller, så ein avslappingskosedag med mamma og lillebror kan nok gjere godt! ;) Kos dykk vidare!

    Desse fine koffertane til teikningar har dei forresten på Kirsebærlunden også!

  3. Det så digg ut det fatet Emilie kommer med! Det fikk meg til å tenke på en annen blogg jeg er innom i blant - du som er så superkreativ kunne sikkert også disket opp med slike lunsjer til lisjpia! Se på http://fatallyyours.blogg.no/1291149988_bentolunch.html og flere tidligere poster med slike lunsjtips, jeg tror kanskje du vil like det du ser :)

    Oliver er bare dokkeskjønn, men det har jeg nok nevnt før ;)

    Klem og fortsatt god advent

  4. Den lunsjen bringer mange gode minner:-)

    Utrolig fine dokumentmapper- to stk er herved reservert!

    farlig deilig med sofashopping:-)

    En stor klem fra oss til dere!!!!

  5. Guro: Kirsebærlunden er det lenge siden jeg har vært innom, blir en liten bytur i morgen tenker jeg.

    Grete: Skal sjekke ut den bloggen du snakker om:)

    Evian: Så kos å høre fra deg! Jeg har mange gode minner fra bibliotekscaféen:) I bildecollagen over ser du salaten deres:)

  6. God ide med de mappene å samle tegninger i! Har en hel stabel med Randis tegninger som jeg ikke helt har viss hvordan jeg skal ta vare på. Noen skal rammes inn! Resten skal i sånne mapper, de var kjempefine.

Comments on this blog post have been disabled.