A blög once bit my sister

Årskavalkade 2010

Winter avenue

Januar var en kald måned og Morten fikk tatt noen fantastiske bilder av ekte vinter.

Morten og jeg var hjemme sammen og fikk tid til å bearbeide sorgen over Alma. Jeg begynte oppussingen av rommet til Emilie og blogget mye. Et av årets, for meg, beste innlegg ble skrevet mens et jenterom ble til.

Bloggingen har gått som en rød tråd gjennom dette året, den har vært til stor hjelp i sorgarbeidet. Min beste måte å bearbeide på er å ha mange jern i ilden, slik at jeg av og til får annet å tenke på.

Pynt på jenterom

I februar ble Emilies rom ferdig, se resultatet her.

Polaroid

To medlemmer av Bartebanden kosa seg i Bergen.

Jonas Emilie og Morten

I Mars kom nevø Jonas til verden. Vi fant på slutten av måneden ut at en ny spire hadde begynt på livets ferd i min mage :)

Settekasse Illustrasjon Barnas Beste

Jeg laget settekasse til Emilies rom etter inspirasjon fra venninne Tina, og jeg fant igjen barndommens litteratur på Fretex. Fikk raskt en komplett samling, takket være tips fra Line om auksjon på QXL.

Biff med asparges og røstipoteter

Jeg lagde en hel ukesmeny fra Trines mektige matblogg; det var utrolig gøy! Særlig at jeg ikke ante hva jeg skulle lage før søndag kveld, og var ute og handlet alle ingrediensene på mandag.

Hestehov

April kom med våren, en familietur til Åre og mye utelek.

En egen benk i Central Park

FOR J AND M
THEY LOVED THIS WALK, THIS PARK,
AND MOST OF ALL, EACH OTHER.

Vi fant vår egen benk i Central Park :) I mai gjorde Morten og jeg en fantastisk kjærlighetsreise til metropolen New York.

Vi lever godt på minnene fra den turen, og gleder oss til å ta med ungene dit en dag. I tillegg fikk vi med oss mr. iPad hjem :)

Hytten til oldemora

Vi hadde noen deilige vårdager med gode venner. Vårt første møte med det vi da ikke ante at vi hadde drømt om, nemlig Klemetsaune. En kolonihage med kun 20 minutter å kjøre fra Brekkevoldheimen.

I slutten av mai tok vi turen til København sammen med Bartebanden, for å gå på konsert med John Mayer. Konserten i Forum var helt magisk! København var magisk! Vi var også så heldige å få bo hos gjestfrie og snille Stina og Rune.

I juni var vi mye på Klemetsaune, men starten på sommeren var kald og bød på mye regn.

Sweet William

I juli begynte ting endelig å spire, og bedene som Mortens farmor hadde plantet bød på den ene vakre blomsten etter den andre.

A mother-daughter moment Pappakos på ferja

Vår årlige tur til Ålesund forekom i slutten av juli. Alltid like herlig å være der hos familie, og hos verdens beste Anne-Lise.

I august giftet min bror seg med sin Berit i et vakkert vestlandsbryllup.

Sognefjellsvandrer

Jeg begynte virkelig å strutte og hadde heldigvis en aktiv lille O i magen.

Emilie i Ringve botaniske hage Charlie's angel

September kom med varme dager. Utelek og brun hud.

Blomstertur Babybump

Vi har så mange vakre bilder fra Klemetsaune, som virkelig bar frukter og ga oss mye hageglede. Det ble Bergenstur og vakkert sommervarmt hos Martemin.

Uglepute Hjemmelaget lykt

I oktober begynte jeg faktisk å sy med mammas gamle symaskin. Mye annet kreativt kom det også ut av ventetiden.

Skattejakt IMG_6996

Vi hadde det første møtet med min brors vakre sæter i Innerdalen, barna var på skattejakt på låven. Det ble også høsttur til Åre med gode venner.

Lillebror!

Den 19. november kom vår elskede Oliver til verden og vi ble lykkelige trebarnsforeldre. Her er et bilde av det første møtet Emilie har med Oliver, i restauranten på pasienthotellet.

Smil!

I desember har vi brukt mest tid på å bli kjent med denne smilende gutten :) Som allerede har blitt seks uker gammel.

Dette innlegget tok lang tid å lage, jeg har hatt store vansker med å velge bilder og hendelser. Er ikke det egentlig et positivt tegn? Mye har ikke kommet med her, da hadde det blitt et uendelig langt innlegg. Noe du savner eller husker godt fra vår blogg i 2010?

Jeg vet ikke helt om vi klarer å toppe 2010 i 2011, men man kan jo alltids prøve.

Her florerer ingen forsetter for det nye året, kun noen mål jeg gjerne vil strekke meg etter.

Vi har passert over 60.000 besøk i 2010. Takk til alle som har vært innom!

GODT NYTT ÅR HILSER THE BREKKEVOLDS!

7 comments:

  1. Takk for den fine bloggen ! Jeg er innom en tur hver dag for å se utvikling av barna og alle de vakre bildene og tekstene dere legger ut, har nok mye og si at dere er slekta. Gleder meg svært på deres vegne over lykken av de to, det er bare fantastisk. Godt år til dere alle fire.

  2. for en vakker oppsumering..! dere har virkelig hatt et innholdsrikt år, og det er vel ingenting som sier at ikke 2011 og skal bli et supert år ;) dere er flinke til å reise rundt og se på det vakre landet vi bor i, og til spennende utland! har et øøørlite håp om å få treffe deg live i 2011, DET tror jeg virkelig hadde vært noe!

    her bakes det regnbuemuffins i dag..tudelidu..!

    klem gunnhild

  3. Nydelige bilder og fin oppummering på godt og vondt, heldigvis mest godt dette året. Det smilet til lillebror på slutten her smitter veldig.:) Godt nyttår til deg og den skjønne familien din, gleder meg til å følge dere videre i det nye året. Klem fra Heidi

  4. Godt nyttår, Johanne. Kjempefin årskavalkade, så utrolig mye godhjerta glede :)

  5. Godt nytt år til dere! Veldig koselig oppsummering av året deres - det er jo en av fordelene med å ha blogg, en får litt hjelp med husken! Glad vi har blitt kjent! Klem fra Marthe

  6. Hei,Johanne For en flott nyttårskavaldkade!Nydelige bilder:) Tusen takk for hyggelig hilsen. Jeg er veldig glad for at jeg har truffet på deg her inne i bloggeland.Og gleder meg til å følge bloggen i 2011!:) Klem fra Monja

  7. Godt nytt år Johanne, og din herlige familie! Takk for at du sprer glede og inspirasjon her i bloggen! Jeg nyter å titte innom med gjevne mellomrom. Lager en kopp te, en liiiiten sjokolade bit og deilig alene tid, da er det tid for blog lesing :) Du har blant annet ved flere anledninger løst "hva skal vi ha til middag" spørsmålet, takk! Bildene dere tar er rett og slett fantastiske! Klem fra Hanne

Comments on this blog post have been disabled.