A blög once bit my sister

Da jeg var liten...

Min første babybok IMG_1028

IMG_1030 Babybøker

Vi var så heldige å få denne flotte boka, "Da jeg var liten", av Marte da Oliver kom til verden. Jeg fryder meg over å skrive i og fylle den med bilder. Det er så kult å ha fotoskriver i heimen, da er det så utrolig mer snargjort å dokumentere hendelsene. Må passe på å ha plass til mange bilder fremover også da. Våre søte små får helt klart en veldokumentert barndom ;)

Boka er så fin at jeg får lyst på en til Emilie også, så de får maken.

Meg som liten

Jeg fant frem min egen babybok, og det er like gøy hver gang å lese om at jeg kun var stille når jeg bæsja, og at mine foreldre til tider var helt oppgitt over meg. Sitat mamma: Johanne, du prater og prater. Snakketøyet er ikke spesielt stille ofte nå heller.

Synes Oliver og jeg er veldig like på det bildet hvor jeg ligger sammen med min savnede pappa på sofaen. Godt og vedmodig å ta frem slike minner når man ikke har sine foreldre der til å gjenfortelle historiene for seg.

Ta frem gamle bildealbum du også; det er så godt å se bildene på papir.

Snart helg igjen, det GLEDES!

6 comments:

  1. Ååå for en nydelig bok Oliver har fått. Også så bra at du er flink til å fylle inn i den. Tuppa mi har også bok, men har glemt litt å fylle inn i det siste, selv om det jo nesten daglig kommer gullkorn fra jenta. Så artig at du har din egen bok og. Det første jeg tenkte når jeg så bildet av deg og pappan din var at du ser jo prikk lik ut Oliver. Så kos! Ha en strålende helg!! :)

  2. Utrolig koselig med sånne minner. Skulle ønske jeg (og mamma før meg) hadde holdt ut litt lenger, men vi har i alle fall litt :)

    God helg til dere og gullungene!

  3. Åh, så flink du er til å dokumentere! Her blir det ofte med tanken... :( Men Anna har fått ei likens bok, og Lillebroren må nok få det, han også! Men den er innmari stoor, så det krevast litt innsats for å fylle den. Skjerpings her!

    Eg har forresten ei heilt lik bok frå min barndom, som du har frå din. Og det er kjempekos å bla i den!!

    Håpar Emilie er frisk igjen! klem

  4. Jeg hadde akkurat en slik bok som deg. Må ta den frem igjen neste gang jeg er hjemme. Det er veldig stas med slike bøker full av minner.

  5. Akkurat slik bok hadde jeg også da jeg var liten, og den har jeg gledet meg over så utrolig mange ganger!! Jeg har en eske liggende med masse ting, notater og bilder jeg skal lage album av til ungene...får bare ikke ut fingern ;-)

  6. Hei dere: Jeg liker så godt den boka til Oliver, særlig når vi har så mange bilder å fylle den med nå og fremover. Ser det er mange som hadde lik bok som meg når de var små, må bety at vi seff er i samme alder. Var vel ikke så stort utvalg, fin var den også:)

Comments on this blog post have been disabled.