A blög once bit my sister

Komplett bra helg!

Whirl

Denne helgen har rett og slett vært komplett bra! Mange gode timer med barna, som begge er i stadig utvikling. Emilie har vært noe syk, men har allikevel vært ganske så aktiv. Frisørtime på lørdag, hvorpå hun fikk litt lilla i håret, var spesielt gøy!

I går kveld hadde vi barnevakt for Oliver for første gang; vi fikk med oss en herlig konsert med Beady Belle på Dokkhuset. Kan vel ikke si at jeg var like fornøyd som sist jeg så dem. Tror jeg var i mer rockekonsert-humør enn i avslappet jazzhumør. Når sant skal sies synger vokalist Beate S. Lech bedre enn de fleste. Oliver hadde vært snill gutt. Godt å få noen timer sammen med hyggelig selskap og et glass rødvin på konsert.

Oliver

I dag har vi kosa oss hjemme i gråværet. Jeg tok frem to julegaver jeg hadde lagt unna til barna; Emilie åpnet begge. Hun fikk det hun hadde håpet på, og danser vakkert i den på bildet over :) Tror det må bli tradisjon å legge unna en av julegavene for å ta dem frem en grå januardag.

I kveld kom bror med minstegutten og tok meg med på en liten biltur. Vi var innom Dromedar for en takeaway-kaffe, og så innom grava til mamma for å tenne lys. Slik kvalitetstid og søskenprat er viktig! Takk bror!

God ny uke til deg!

2 comments:

  1. Så smart med å spare unna en julegave. Skjønner godt hun var fornøyd med gaven sin ja ;) Synd hun skal være mye syk da. Plages hun veldig mye kan det jo være noe å tenke på med homeopati og evt akupunktur? Akupunktur høres jo skremmende ut på et barn, men de trigger visst bare punktene da, må ikke ha nålene i over tid. Er homeopati interessant er boka til Karin Naphaug "friske barn" interessant lesing med mange tips.

  2. hørtes sannelig ut som en perfekt helg. jeg er nesten på sykehuset på heltid pga pappa, og gleder meg til en helg som du beskriver. p.s. for en nydelig dansekostyme. har lyst på slik selv.

Comments on this blog post have been disabled.