A blög once bit my sister

Blafreglede

Ny fyrstikkeske

En gammel fyrstikkeske ble som ny med litt Blafrepapir. Noe kreativt må man gjøre selv om man må være inne med sine to skjønne.

Stakkar Emilie som enda ikke har blitt bedre av ørebetennelsen. Vi har fått ny time til legen i morgen, for nå syns jeg virkelig hun har hatt nok dager med feber. Gleder meg til hun blir frisk. Akkurat nå tar hun igjen litt etterlengtet søvn og heldigvis sover også lille O til samme tid. Mor må innrømme at hun er litt sliten.

Gleder meg til å høre Jarle Bernhoft på NRK 2, Lydverket i kveld. Glad også for at billetter til Susanne Sundfør i Nidarosdomen er kjøpt, blir fint å dra sammen med min bror på det.

Håper du har en FRISK kveld!

3 comments:

  1. Hittade just hit, kul och mycket fint att titta på.

    /Mia :)

  2. Huff, syke barn er ikke noe kjekt.. Håper dere finner på litt kjekke ting å gjøre sammen. Her i huset er det jeg som har blitt "barnehageungen" fordi alt slår ut på meg. 5 runden med snørr og sår hals siden oktober. Lei! Alt for mye å gjøre på jobben for å være hjemme også... Blæh! Men vi håper på bedre vær og føre fremover! Klem fra meg. PS! Artig at du har to bloggvenninner i Alta!

  3. Håper inderlig Emilie får slippe ørevondt og feber snart, tussig å gå sånn da gitt... Ikke rart du blir sliten, må jeg si. Ønsker god bedring og gjeninnføring av harmoni til dere! Syns allerede det er merkbart lenger lyst om dagene, det hjelper på så mye :)

Leave a comment

This blog supports Gravatars. To have your picture displayed beside your comment, please sign up at gravatar.com.