A blög once bit my sister

Om leopard og gründere

Leoparden min:)

Se så skummel (jeg syns selvfølgelig søt) Leopard vi sendte i barnehagen i morges. Hun var helt gira når hun sto opp 0710 og ropte KARNEVAL :) Regner med hun får en herlig fredag i den fine barnehagen sin.

Sjokolade fra London:)

I går kveld var jeg hjemme hos LilleLille-Gry på deilig og da mener jeg DEILIG tapas og vin sammen med noen av Trondheims gründerdamer. Så inspirerende! Denne utrolig flinke fotografen var der. En nykommer på gründerhimmelen, som lager eksklusive bunads-slips og driveren av butikken/nettbutikken Krusedull på Bakklandet. Det er gründer man skulle blitt, selv om det er mye arbeid som ligger bak.

Jeg fikk med meg et nytt LilleLille produkt til utprøving, gleder meg til å vise dere! Et hint; det kan brukes i sengen. Ikke glem konkurransen om å vinne en LilleNattis på LilleLille-bloggen.

Sjokoladen fikk jeg av svigerinne LilleLille-Berit som nylig har vært i London. Skal love deg den smakte godt til kaffen :) Chili og lime er en god kombinasjon!

God helg til alle som titter innom!

1 comments:

  1. For en skikkelig skummel leopard! :) Bildet var forresten kjempeartig, både bevegelse, lys og liv i det. Syns nesten jeg hører et lite jungelbrøl. God helg tilbake!

Leave a comment

This blog supports Gravatars. To have your picture displayed beside your comment, please sign up at gravatar.com.