A blög once bit my sister

Dugnad

TUSEN takk for alle fine og varmende ord i forbindelse med det forrige innlegget. Det er godt å sette ord på slike tanker, det hjelper på "angsten" og gjør samtalene med Emilie lettere. Dette med død er tydelig noe hun tenker mye på nå om dagen.

Dugnad

Vi tilbringer veldig mye tid i kolonihagen for tiden og i dag var det dugnad der ute. Ordet dugnad er forøvrig et ÿbernorsk ord jeg liker. Dugnadsånden på Klemetsaune er HØY! Hyggefaktoren er også HØY! Som en hver god dugnad er det pause med kake og kaffeslaberas, slik blir man bedre kjent med alle de andre som holder til i de fine hyttene. Jeg er rett og slett litt HØY på gleden over å ha en kolonihage i dag.

Dukkestua I dukkestua

Emilie og jeg var med å sette i stand lekestua for sesongen. Vi la mange nye planer for leke-vogna, som den må kalles, for dette er en gammel vogn som kanskje er brukt til sirkus eller noe. Det skal bli fint med noen nye gardiner og bilder på veggene pluss muligens litt oppfriskende maling etterhvert. Putene der inne er helt superskjønne og fargerike i herlig retrostil.

Servise i dukkestua Klemts

Sleepy

"Olli Bolli", som er hans nye kallenavn, sov under store deler av dugnaden.

Bærbusker med kvistdekke

Etter dugnaden fikk vi stor avkastning på arbeidet som Morten deltok i. Ved å legge ned en barkduk rundt bærbuskene fikk vi lagt nytt kvistdekke omkring; tidligere var det altfor mye ugress her. Jeg blir så glad bare av at en liten del av hagen ser litt velstelt ut og prater ustanselig til Morten om alt jeg vil gjøre og endre på.

Name? Name?

Vet du hva denne blomsten heter? Vi har ikke akkurat helt kontroll på alt som spirer og gror der ute ;)

Fortsatt god helg til deg!

I morgen er det meldt helt opp imot 22 grader her i Trondheim. Gjett hvor vi skal holde til da? :)

6 comments:

  1. Roger Johannesen   Sunday May 8th 2011 00:00

    Vi vil komme å besøkte dere på Klemetsaune en dag igjen snart. Vi har snakket om det:-) Men det blir ikke i morgen, for da er jeg i molde;-)

  2. dugnad er jo kjempegøy når den er så velykket, og alle er med!! skal nyte godværet med bordkledning vi..jippi! blomstrene er en type aurikkel, om bladene er stive og litt "læraktige"? ;) de er flotte å se på, meget hardføre, og står lenge! klem klem!

  3. Så fint dere har det på Klemetsaune ! Koselig med slike kolonihager :) Viste ikke om dette stedet jeg . Herlig at dere har dugnad , og at alle er med ;) Kos dere på hytta i morgen, regner med at dere skal være der ;) Klem fra Janne

    ( bildet blir fint på kjøkkenet deres ;)

  4. Kolonihage høres ut som kollektiv hygge og idyll - et herlig familieprosjekt! Grattis med nytt forkle, så moro at du vant!Pakke er straks på vei :). Håper trøndervåren framvover forsetter å være fin for dere. Apropos blomsten du etterspurte navnet på; dette er en staude - jeg har den selv og har fått den av svigermor. Om jeg husker på det, skal jeg spørre henne om hva den heter. Jeg raker stein og googler "hvordan så plen" i kveld :)

  5. Jeg tror denne planten heter Eurelia, men er ikke helt sikker.

  6. Nesten så jeg får lyst på kolonihage i tillegg til min egen hage - her er det ikke så mange å be på dugnad, hihi. Koser oss jo på egenhånd, og prøver å fylle opp med gode venner når sjansen byr seg - så blir det skravling og kaffeslabberas allikevel.

    Bloggen din er så fin - takk for at du deler så mye personlig med oss andre. Det er fint å lese, og jeg synes du er litt tøff.

Comments on this blog post have been disabled.