A blög once bit my sister

Bumbo

Olli Bolli

Oliver koser seg i "potte-stolen" Bumbo med litt fuktmos på kjøkkenet i kolonihagen. Dette er forøvrig en babystol jeg har kun varme ord å si om. Den er liten og lett å ta med seg. Barnet kan være nær deg; Oliver elsker blant annet å sitte på kjøkkenbenken imens jeg lager mat. Smilene sitter løst for å si det sånn :)

Det gjorde de også hos Emilie når hun var cirka like gammel. Her er hun med å lager smoothie på kjøkkenet vårt i Tvetestien (vår tidligere leilighet) en dag i mai for fire år siden. Tenk at tiden går så fort.

Det ligger mange fine bilder fra de nåværende DEILIGE og varme dagene til redigering; litt travelt og mange sene kvelder gjør at jeg ønsker at døgnet hadde flere timer. Er så lykkelig for å ha permisjon nå! Det skjer mye i kolonihagen både ute og inne, gleder meg til å vise dere. I dag har vi vært meget lettekledde og hatt tærne i gresset og i jorden, så nå må jeg ta meg en etterlengtet dusj før det er nattinatt.

Ha en fortsatt varm uke! Håper å være tilbake med et innlegg i morgen også, om tiden strekker til ;)

5 comments:

  1. Ååå, så herlig!! Kjempestas å sitte så nærme mor som lager mat :) Og så gøy å se hvordan kamera/kameraferdigheter har forandret seg på fire år :)

    Kos dere masse videre med finværet! Klem fra Stine

  2. Du tar så flotte bilder! Redigerer du dem på noen måte, eller blir de bare sånn? (Tenker på de klare fargene...)

  3. Flott kjøkkenbenk-pynt, gitt! Nydelige barn og en herlig pottestol :) Ha en deilig hyttekveld.

  4. Nåå, for noen skjønninger. Så ut som de hadde som plommen i egget ja :)

  5. Pia: Takk for kompliment! Jeg redigerer litt på bildene mine i Lightroom. Her skrues det ikke så mye. Bildene får litt mer farge, kontrast og jeg legger ofte på en vignett. Jeg går ikke akkurat i detalj på hvor mye jeg gjør her nå, men prøver å holde det på et naturlig nivå. Lightroom er jeg iallefall blitt veldig glad i:)

Comments on this blog post have been disabled.