A blög once bit my sister

10 år

Min kjære

Denne helgen feiret vi at det er 10 år siden jeg møtte denne flotte mannen.

Som han skrev på Facebook:tiden flyr når man har det gøy!

Emilie feirer mamma & pappa Pompen

Name? :)

I lek Small hands

Kirsebærgren

Jeg vet vi har mange fine år foran oss, som dessverre kommer til å gå fort de også ;)

Ønsker deg en strålende 17.mai! Selv om det kan bli vått...

regn

12 comments:

  1. for en herlig hyllest til kjærligheten! så heldige vi er, som har møtt den STORE kjærligheten, og får nyte den hver dag! vi får håpe vi er flinke nok til å sette pris på den, selv om det ikke alltid er like lett i hverdagens tjas og mas!

    husk å vær kjærester ;) gratulerer!!

  2. Gratulerer med jubileum Johanne. Lenge leve kjærligheten :D <3

  3. Gratulerer med jubileum :) Så fine bilder! Ha en fin dag i morgen :)

  4. Gratulerer så masse, dere to! Nydelige bilder, og som alltid den beste stemningen her. Ha en finfin 17. mai alle sammen :)

  5. Gratulerer med jubileum! Hurra for kjærligheten.

  6. Hurra for dere!! Fine bilder og herlig stemning. Kos dere videre med mange 10-år til! Jeg har vært litt fraværende ei ukes tid, men snart sender jeg forkle til deg! :)

  7. Gratulerer så masse med 10 års jubileum:)Nydelige små dere har!Tenk hvor fort tiden går,Oliver er blitt "stor" gutt.Ha ei fin 17.mai feiring:)

  8. Wow, 10 år... Gratulerer så mye! Tiden går jo fort når man har det gøy, er det ikke godt å vite at din kjære syntes det? Veldig koselig å titte innom deg i kveld, det er over to uker siden sist, så her var det masse fine og koselige bilder. Ser ut som dere får det riktig så fint i kolonihagen, idyllisk. Vi kom hjem fra Tyrkia sent igår kveld, har hatt en helt fantastisk deilig ferie. Jeg hadde ikke så store forventningene, så jeg er superfornøyd. Ingvild har badet og lekt i vannet dagen lang, Håkon har stort sett vært fornøyd i vogna under en parasoll og vi voksne har utrolig nok fått solt oss og slappet av i solsengene ;) Borte bra, men hjemme best. Nå er det snart leggetid og vi gleder oss til imorgen. Ha en riktig god 17-mai!!! Klem fra Ellen

  9. En strålende 17. mai til deg også, og gratulerer med 10-års jubileum!! Selv har vi 10-årsjubileum i august.. Så herlig av mannen din å skrive det da, og det er jo så sant så sant :)

    Klemmer fra Stine

  10. Hurra for kjærligheten i aller høyeste grad!! Takk for fine ord dere:)

  11. Gratulerer så mye med 10 år :)

Comments on this blog post have been disabled.