A blög once bit my sister

Hyttetur til Renåfjellet

Turveier Pilstur Ved Samler lav Top of the mountain BBQ Party Festbord med grillmat Sprette chablis Sprudlevann Partyboy

Når man samler fire par med barn som har samme intensjon for helgen, nemlig hygge HYGGE HYGGE, da blir det rett og slett en komplett bra helg! All honnør også til bursdagsbarnet, Øyvind, som på forhånd hadde handlet inn all mat; DET SMAKTE FORTREFFELIG! Lurer dog på om jeg må gå i joggebukse resten av uka ;)

Vi hadde feststemning på fredag og en litt slappere, men munnrapp spillkveld på lørdag. Noen besteg en topp, andre gikk trilletur og passet ørebarn. Oliver fikk treffe to gutter som er født samme år som ham; søtt å se dem leke seg på gulvet. Helgen kunne godt vart minst en dag til. Humøret var på stigende kurve og mye av maten, snacksen og drikkevarene måtte bli med ned fra fjellet igjen.

Emilie, stakkar, har levd på saft, nesespray og paracet i helgen. Det var uansett tydelig godt å treffe sin gode venninne Eva og leke litt, innimellom soving og TV-titting. I dag har vi vært hos legen, så nå har hun startet en syvdagers pencillinkur med jorbærsmak. Tenk at første dose gikk ned med glans, storepia! Jeg grudde meg nok mer enn henne. Vi har også fått tak i paracet-smeltetablett med banansmak, helt genialt!

Regner med hun kommer seg fort nå. I bakgrunnen går Askepott for minst 1000. gang og Emilie synger faktisk med og leker seg samtidig. Det er et godt tegn!

Enn at sommeren snart er her for fullt. Hæ, hvor blir tiden av?

Fin ny uke til deg!

3 comments:

  1. Det ser ut som en superduperkoselig tur! Sånne vennehelger blir sjelden feil. Men litt trasig når ungene ikke er heløt i slaget... God bedring til Emilie :)

  2. Hørtes ut som en super helg ja! Sånne får man aldri for mye av :) Håper Emilie er på bedringens vei!

  3. Dette var vel helga si ja, ser av bildene dere kosa dere:) Spillkvelder? det liker vi:) God bedring til Emilie:) Godt hun fikk penicillinkur, da blir hun fort bra igjen:) ha en fin dag, Johanne:) Klem fra Trine:)

Comments on this blog post have been disabled.