A blög once bit my sister

Blomstring

Tapetsert trancherbord

Jeg har tapetsert et trancherbord fra Ikea som vi har på kjøkkenet i kolonihagen med Pip-tapet kjøpt gjennom måleributiken på nett. For de som ikke har fått det med seg, så kan du bestille tapetprøver på 1x1 meter gjennom dem. Det er store tapetprøver altså, du kan gjøre mye gøy med dem. De to første tapetprøvene du bestiller er gratis, om du ønsker flere koster de kun 20kr pr stykk, jeg bestilte 10 :)

Tulipaner

Dette bildet syns jeg ble så stemningsfullt :)

Jordbærblomst

"Jordbæråkeren" som skal flyttes har mange blomstrende planter. Det lover godt! De jordbærene vi høstet i fjor er de beste jeg noen gang har spist!

R

Det kommer stadig vakre ting frem ute på Klemetsaune :) Denne helgen skal nytes der ute med hele familien. Kommer til å bli mange fine timer det. Jeg har skikkelig fredagsfølelse i dag, digg!

Har du fredagsfølelse? Ha ei god langhelg, for de som har det.

6 comments:

  1. Så fint med pip-tapet :) Vi har den gule inne i ene kjøkkenskapet .Fint tulipanbilde, masse løker har blitt ødelagt hos oss. Det har vært en hard vinter , men vi får sette ned nye til høsten og håpe på det beste ;)

    Kos dere i kolonihagen denne langhelga :) Klem fra Janne

  2. Så fint! Og tusen takk for tips om tapet Ü

  3. Heisan du. Så lekkert det ble. Takk for tipset om vareprøver. Skal ta meg en titt inn der. Ha en god helg. Klæmmer Susanne

  4. Så flott det ble! Jeg gikk rett inn på den siden og bestiller 10 prøver. Det var akkurat en slik nettside jeg var på utkikk etter, siden jeg holder på med noen oppussingsorosjekter her hjemme.

    Jeg er så glad i å lese bloggen din. Jeg fant den via min bekomme Nadja sin blogg. Jeg bor også i Trondheim, og har en sønn på 3 år.

  5. PIP - i love it! Har x antall prøver selv. Kjekt å ha!

  6. "Bekomme" skulle være veninne...ordboken på iPoden lever sitt eget liv, haha...

    Ha en flott helg!

Comments on this blog post have been disabled.