A blög once bit my sister

I found my thrill...

Emilies nye sko

....on Klemetshill :) (ikke det nye navnet på hytta altså).

Emilie har fått nye sko av pappaen, lekre småsko fra Italia. Italienerne kan sko!

Emilie i macro

Tomater Bygger trapp

Bror hjelper oss å bygge trapp ned til kjelleren. Det er på tide at trappen blir ferdig, hytta har nemlig aldri på sine tjueår hatt trapp ned til kjelleren. Så det har vært på egen risiko og med gjørme under beina at man omtrent har sklidd ned for å hente hageredskap. Når trappen er fullført skal det feires med Chablis og tapas i trappa :)

Kan du se at jeg har Oliver i bæresele på ryggen i bakgrunnen, vi klipper plen. O sovna ifra hele jobben han :)

Pelargonia Spinat & redikk

Stativ til sukkerertene

I grønnsakshagen vokser det som vokse skal. Jeg har fikset "billigversjonen" av klatring til sukkerertene som jeg så i en annen hage. To pinner festes på hver ende av sukkerertene og så har man hyssing rundt, senere kan man feste ny hyssing oppover ettersom at sukkerertene vokser. Nesten gratis og genialt.

Peoner Peonknopp

Peon i full blomst

Snart er alle peonene i full blomst. Vakkert!

Lupiner På blomstertur

Emilie og jeg går alltid blomstertur på friområdene der ute før vi drar hjem, så har vi noe fint å pynte med hjemme også.

Nå drar vi straks utover igjen. Ha en fin søndag!

4 comments:

  1. Så utruleg flinke de er!! Fikse og ordne og jobbe og kose i massevis! :)

    Men du, eg har fått ein idè: kva med å arrangere vår eigen lille glansdag der ute i august? Bloggtreff, altså, for skjønne, flinke bloggarar på denne kanten av landet. Utan prisutdeling og mykje styr, men berre kos og kos og skravling og foto? Eg kan godt sitte i festkomitèen! ;)

    Skal fikse litt bilder no, så kjem eit aldri så lite innlegg før eg må ut og nyte sola igjen. Det er så deilig når den viser seg her! :)

    Ha ei nyyydeleg veke! Klem

  2. Det er en god idé det Guro:) En liten hake, det bør være godt vær! Noe som ikke er så lett og forutsi i Trøndelag. Om det nye kjøkkenet med tilhørende samlingsstue blir ferdig i høst, kan vi ha det der. Det er bare det at dette fordrer mange dugnadstimer enda. Nå er det oppslått et telt utenfor gården, vi kan jo ha det der? Da tenker jeg kurvfest i såfall, hadde vært stas!

  3. Åååå, ser nå at det gror godt her og ja!! Og DE fantastiske peonene!!! Mine vil bare ikke skyte knopp enda....plantet i fjor, og har vokst endel selve busken, men knoppene vil ikke komme i år ser det ut til....mulig det tar noen år før det skjer...? Kjempe fint har dere fått det!!!

  4. jeg stiller GJERNE opp på klemetsaune-glansdag jeg i allefall! kurvfest er jo topp ;) og om dere vil ha byggeplassfest kan dere jo komme hit :D

    hmm..glemte helt av hva jeg hadde tenkt å skrive her nå, ble jo så ivrig bare ved tanken på litt glans sammen med dere to!!

Comments on this blog post have been disabled.