A blög once bit my sister

Stjerna står

Med to hender Med en hånd

Jeg vil opp å stå! Jeg holder meg fast her og så STORGLISER jeg, for jeg er såååå stolt. Så må jeg bare vise litt balansekunst og holde meg med bare en hånd imens jeg lener meg litt i mot denne stolen.

Hmmm Litt ustødig ja...

Hmmm... Jeg har litt lyst på den leken der nede. Hvordan kommer jeg meg ned da? Føler meg litt ustødig altså.

Gladgutt Stjerna

Der er jo mamsen og kamera. På tide å slå på sjarmen igjen. Yeah!

Bakeriet i Lom Bakeriet i Lom

Jeg spurte i går hvor Olli var på et av bildene. Som min barselvenninne Silje gjettet på facebook, vi var på Bakeriet i Lom. Vel verdt en velsmakende stopp. Jeg tok med en stor bærepose med varer hjem derfra. Kokeboka til Schakenda var på tilbud, så nå blir det nok en del bakverk her i høst :) Har du spist saftige kanelboller eller annet godt på Bakeriet i Lom?

Vi har en avslappende tirsdag inne jeg og mine gull.

10 comments:

  1. Så stor og flink gutt ! Artig :) Bakeriet i Lom har jeg alltid hatt lyst til å innom . Er jo ikke så langt unna . Steinbakt brød er digg ;)

    kos dere inne :) Klem fra Janne

  2. sett slik en skjønning! ser ut som han har påskrudd sjarmen det meste av tida han der! ikke smakt noe fra lom, men har bakt gjærbast til den store gullmedalje her i huset i dag! koselig besøk og timene har flydd :)

  3. Så herlig å se stoltheten lyse i hele ansiktet!!!!! Blir jo helt varm inni meg:)

  4. Fine stjerna!! Så skjønn en goding ;) Jeg skulle gjerne hatt den kokeboka altså, kanskje jeg må ta meg en runde og se etter den. Skal være hjemme hele høsten, og hva er vel mer fristende enn gode bakverk da? Klem fra Ellen

  5. Åååh, så skjønn han er!! Og så flink, da! :) Her i huset er Lillebror endeleg ganske fornøgd med å vere på golvet, og det betyr rask framgang, heldigvis... No kjem han seg omsider framover! ;)

    Har kosa meg med masse fine bilder og gode ord nedover i bloggen din, for du har jammen ikkje sitte med hendene i fanget i sommar, for å seie det slik.. :) Imponerande! Sjølv har eg verkeleg hatt ferie, og no når jobbstart nærmar seg er eg nesten panisk overaktiv for å få gjort litt av alt det eg skulle ha gjort det siste året..hihi! Typisk.

    Ønskar deg ei strålande sommarveke! (Regn, seier du? Jaja...det er vi jo så vant til. ;) Klem

  6. herlige bilder av skjønn gutt i kuleste bodyen! (ja,her legges det merke til sånt;o) har faktisk en bakebok av Schakenda, den er for barn. Fantastisk bok!

  7. Herlig! En rund og blid og flott fyr!

  8. Så nydelig han er! Jammen godt jeg har min egen av sorten ellers så hadde det raslet hardt.

  9. Hurra for stjerna! Kjempe flink!

  10. Å så fin gutt. Den solstråla :) Rart at han kan stå selv når man tenker på at han lå i magen og enda ikke var ferdig for bare et år siden.

Comments on this blog post have been disabled.