A blög once bit my sister

Den første tomaten

Den første Mums!

Den var den første som spratt ut, den første som ble rødmende moden og den første som ble spist. Smakfull var den helt klart, men kanskje noe vassen. Spørs om det har regnet litt vel mye i Trøndelagen. Selvvanntingspottene har jo logisk nok ikke hull i seg. Så i dag måtte jeg faktisk prøve å tømme av vann fra pottene. Det er ikke lett når plantene er blitt så store :)

Moden Tomatplantene

Tror jeg skal flytte dem under tak på verandaen. Skal ikke reise bort så mye fremover, så da kan jeg selv følge med vannmengden. Har telt opp over 60 tomater, så det er mange å glede seg til. Håper bare ikke at sesongen er over før alle tomatene blir modne. Vanvittig lyst på drivhus!

Ny kaffekopp

En god kopp kaffe drikkes nå, triller snart til barseltreff :) Jeg fikk tak i to slike kopper på Bruktbo på Stjørdal i forrige uke. De er fra Porsgrund. Fine ja? Bruktbo har forøvrig bloggen Containergirl som er vel verdt en titt.

Onsdagsklem!

6 comments:

  1. Den magiske første tomaten ;-) Vi har spist noen tomater allerede, og de smaker himmelsk!! Og den lukta!!! Bringer meg tilbake til glade barndomssomre hos bestemor og bestefar, åpne døra til drivhuset som bugner av agurker, paprika, tomater, og den lukta...mmmm!! Vi glemte forøvrig at vi ikke hadde spurt noen om å vanne hos oss når vi dro på ferie...noe som ironisk nok kanskje reddet de fleste plantene...:)

  2. Utesjølvvanningspotter burde det vel funke å lage dreneringshol i, over sjølvvatningsbotnen, så plantane ikkje vert SÅ våte på røtene. Berre pass på å ikkje bruke dei inne etterpå :)

  3. Grattis med tomater ;) Alltid litt moro å smake på første tomaten ja! God klem til deg

  4. tomater er godt!! noe av det beste jeg vet av sunne saker..

  5. Magni: Ingeniøren i huset kan sikkert lage noen dreneringshull i potten :)

  6. Fine kopper, ja! Og tomater. Våre er fremdeles grønne, tror kanskje de har fått for mye vann. Men, håpet er jo som kjent lysegrønt, så vi håper fremdeles. Orker ikke se på 'Containergirl', rett og slett fordi de har så mye fint og det er så langt å kjøre. (Måtte se litt nå og angrer allerede :)

Comments on this blog post have been disabled.