A blög once bit my sister

Bade i kveldssol

Det er travelt om dagen, men på en god måte. Vi har fått mye tid med mange venner og familie, samt mye tid til "the Brekkevolds". Mange bilder med tilhørende historier står på "vent" til å blogges.

Jeg beklager at jeg ikke har gitt særlig med respons i det siste, jeg er også ganske uoppdatert på bloggefronten. Det skal nok bli mer behov for rolige kvelder utover høsten. I morgen starter nemlig et nytt kapittel, jeg skal begynne å jobbe igjen. Godfølelsen ovenfor jobben har kommet tilbake denne uka, så YES I'M BACK :)

Men la oss nå nyte noen bilder fra Klemetsaune og hagen vår rundt Farmorstua, som her bader i kveldssol. Vi har overnattet der i natt. Godt!

IMG_2788 IMG_2792

IMG_2795 IMG_2793

IMG_2796 IMG_2797

AH...Jeg vil tilbake NÅ!

6 comments:

  1. Så bra du er i jobbemodus, det er ikke alltid like enkelt etter permisjon:) Skjønner godt du vil tilbake til Klemetsaunet, helgene er bedre enn hverdagene, synes jeg:) Du kan jo glede deg til helga, for da skal dere sikkert dit igjen:) Lykke til med jobbing, Johanne:) Det går så bra vettu:)

    Klem fra Trine:)

  2. gosh,så nyyydelige bilder! me like!!

    lykke til på jobb!

  3. du, først og fremst, gratulerer med dagen som var! 2. du tar nydelige bilder. 3. du prioriterer helt riktig. 4.alikevel gleder jeg meg til flere bloggopplegg fra the brekkevolds:)

  4. 5.LYKKE TIL PÅ JOBB!!!!

  5. Å, dere er heldige som har Farmorstua, Johanne. Tenk hvor mange tusen dager dere skal kose dere der!

  6. Fantastiske bilder Johanne :) Lykke til med jobbing!

Comments on this blog post have been disabled.