A blög once bit my sister

Æ e ei voksen dame!

Dolla jåla

Denne snuppa ser vi lite til nå om dagen, hun er stadig med venner i gata eller hos noen i barnehagen. Når hun er hjemme er hun som regel opptatt med noen på rommet eller leker for seg selv. Altså begynner hun å bli bli stor, men voksen er hun heldigvis ikke.

Ser du dine "små" sjeldnere?

Gleder meg til å ha barseltreff med snille unger og fine mødre i dag:)

3 comments:

  1. Så morsomt bilde av Emilie:) Vi har jo ikke små barn lenger, og ser dem sjelden ja:) Vi spiser middag sammen hver dag, det er opplest og vedtatt:) Det er så bra barna våre har mange venner og har evnen også til å kose seg i eget selskap:)Det er viktig barna vet vi er tilgjengelige for dem, det skaper trygghet og styrke:)

    Kos deg med barseltreff, jeg skal kose meg på Jordbærpikene:)

    Ha en strålende dag, Johanne:)

    Klem fra Trine:)

  2. herlig bilde! jenter blir gjerne litt "voksnere" enn gutter etterhvert som de vokser til. Og det er stas å være voksen! Gutten min kunne sikkert gått i barnehagen og bare lekt et par år til (selv om han begynte på skolen nettopp). Ikke rart, han er jo babyen min.. :o)

    Jenta mi på 16 ser jeg ganske sjeldent ja. Men det er vel naturlig?

    Ha en fin dag og barseltreff! klem

  3. Hu kan derre med posering!! :-) Det begynner å bli mer venninner ja, merker det. Kom hjem en dag og fortalte at ei venninne har så mange fine klær.... Ja ja, det måtte jo skje før eller senere!

Comments on this blog post have been disabled.