A blög once bit my sister

Fine timer i hagen

Ringblomst

En annen type ringblomst har endelig begynt å blomstre.

Me and Olli

Olli trives godt på ryggen vår, han liker å delta. Vi får hendene fri til å gjøre en hel masse. Ofte blir han ganske trøtt der bak etter en stund.

På trappen

På trappen og rundt omkring har jeg plantet pelargonia og geranium. På tide å finne ut hvordan man tar vare på dem når frosten kommer. Vet du?

Løvkurv

Fikk tak i denne herlige løvkurven på salg hos Plantasjen til kr. 99. Jeg er muligens litt rar, men den motiverer til ugressplukking.

Pyntekål

Pyntekålen er så vakker å plante nå på høsten, min har blitt stor og frodig.

God mandag til deg! Jeg er så heldig at bestevennen enda er i byen i noen dager til :)

5 comments:

  1. Nydelige blomster på klemmets :) Nei du er ikke rar , hi hi ;) Denne kurven må jeg muligens stikke på plantasjen å kjøpe :) Så fin den var , jeg driver å plukker ugress i ei 5 liters syltetøyspann ! Gratulerer med vel overstått feiring av Olli :)

    Klem fra Janne

  2. Dere gjør det så fint! Og man ser jo at dere koser dere med det. Jeg lar meg imponere :) (jeg kan dessverre ikke svare deg på et eneste spørsmål om blomster.... I wish I could!)

  3. Hei Johanne! Den pyntekålen er kjempefin ;) Og litt morsom! Vi brukte manducaen en del i sommer og det var veldig fint. Jeg har ikke hatt han veldig mye på ryggen enda, men vi har prøvd litt og det fungerer. Også er det veldig behagelig for den som bærer. Jeg har jo vært særdeles ambivalent i forhold til bloggen det siste året, nå avslutter jeg. Det er så inspirerende og moro å følge deg og flere, men jeg får det ikke til å bli moro å gjøre det selv lengre. Har jo faktisk holdt på i over 4 år nå, så det er kanskje derfor jeg er litt lei. Men, jeg kommer til å følge med videre her, ingen tvil om det altså!!! God mandag. Klem fra Ellen

  4. ÅÅ Johanne for noen nydelige bilder- e blir bare så inspirert altså!! Fantastisk kor d blomstrer hos dere no!! Gratulerer med overstått dag for Oliver:-):-)

  5. Hei fra Humla! Så herlige bilder,flotte farger!Koser meg slik med å se på bloggen-gratulerer med navnefest! klem

Comments on this blog post have been disabled.