A blög once bit my sister

Humlehagen

Huset til Else-Britt og Lorentz på Humla

Vi har et sted og noen mennesker vi har knyttet nære bånd til og i år har vi faktisk vært her for syvende år på rad. Jeg har ikke så stor familie, så da er det ekstra gledelig å ta turen til mine fine "filletanter" og tremenninger i Ålesund.

Nå står Humlehagen i fokus. Der bor Else-Britt og Lorentz sammen med hundene Egon, Billy og minigrisen Trulte med flere. Denne hagen er innholdsrik! Du er nå så heldig at du kan lære mye nytt og delta litt i deres hverdag gjennom bloggen Humlehagen. Ta en titt du også, denne bloggen har virkelig blomstret opp fort på noen få dager. Ikke rart, ettersom Else-Britt har så mye å dele med oss lesere.

Det øverste bildet er av hagen fra 2007, det har vel skjedd mye her siden da. Det er uansett gøy å ta frem bilder fra tidligere år som vi har vært her. Vi har forøvrig stort sett alltid vært ganske heldig med været.

Blomster til en søt pike

Se så skjønn blomster-Emilie er her i 2008. Her ser dere også fine Else-Britt.

Trultegrinta

I år har minigrisen Trulte flyttet inn hos gutta (hundene) i hagen og tok kommandoen med engang :)

Trulte Trulte

I Trulte-skogen "Bingen"

Ikke akkurat en vanlig grisebinge ;)

Bordpynt Rømegrøt og spekemat kalas

I naustet får man servert de nydeligste retter på pent dekket bord. Musikken står på i bakgrunnen og vi koser oss både store og små. Det er så mye å leke med i strandkanten.

Skjell i sanden Birgitte

Fine Birgitte, er alltid like blid som resten av familien.

Emilie og Mia

For en perle!

Mia ved naustet

Så ta en titt inn i Humlehagen du også. Takk for at du deler "tante" (jeg får litt lyst å kalle deg det). Lykke til videre med blogginga! Gleder oss til å ta turen igjen til Humlehagen.

7 comments:

  1. Venner er familie - slik liker eg å tenkje på det. Og de er gull verdt!!! Ha ei strålande helg! God klem til deg

  2. Tante Else Britt   Friday September 9th 2011 12:04

    Tusen takk,Johanne for alt det fine du skriver -jeg ble veldig rørt...!Det er alltid fantastisk moro å ha dere på besøk- hører latteren din lenge etter at dere har reist!Dere er noen godinger alle sammen! Klem fra meg!

  3. Tremenning Birgitte   Friday September 9th 2011 12:17

    For et fantastisk fint og koselig innlegg Johanne! Jeg bare digger digger digger deg:) Du er en solstråle av de sjeldne!!:) Gleder meg til vi sees igjen! BRÆÆÆK OG GRYNT OG NØFF OG HEILE PAKKA! Glad i dokk! Klem

  4. For et eldorado for store og små:) Humlehagen må vi følge på blogg ja:) Flotte bilder Johanne:)

    klem Trine som går i 1 time med hunden hver dag:)

  5. Else-Britt og Birgitte: Glad i dere også!!!! Else-Britt, tror bloggen din kommer til å elskes av mange:)

  6. Kjekt å høre - gleder meg til å fortsette...det er så masse oppi hodet -godt å skrive det ned..og det beste er hvis noen andre kan finne "noe" og kose seg med det jeg skriver..bli inspirert!Nydelig humledag i dag..lorentz slår plena..kanskje for siste gang i år? Klem fra meg!

  7. fine øyeblikksbilder, det er det jeg liker aller best! er så imponert over bildene du tar..sylskarpe og blendende gode!

    ha en fortsatt fin lørdag Johanne! klem!

Comments on this blog post have been disabled.