A blög once bit my sister

1. Desember

Blånisse-jenta Julebrus

Det er er klart for Blånissene på Barne-Tv i kveld. Emilie gleder seg og mor gleder seg endel hun også. Denne herlige blånisselua kjøpte vi til 200 kroner i butikken til Needful thingsEpla. Mye finere enn de blånisseluene du finner i butikken. I år har jeg handlet endel julegaver på Epla, utrolig fornøyd!

I dag er det iallefall lov å ta seg en julebrus, om du har klart å vente så lenge? Jeg drikker sjelden brus, men nå har jeg faktisk tømt denne flaska med Dahls julebrus på morgenkvisten...ups. Det må være Dahls julebrus, ellers ingen julebrus for min del. Er det en julebrus du bare "må" ha?

Findus Brom sier Traktoren

Findus og Olli er blitt bestevenner. Findus elsker å være i nærheten av Olli, for der forgår det noe hele tiden. Det er gjensidig! Olli vil så gjerne ha tak i pusen, noe som kan bli smertefullt om han klarer det ;)

Brente mandler

Jeg har laget brente mandler, her i en skjønn boks fra Søstrene Grene.

I ettermiddag skal vi i barnehagen for julegrantenning, pepperkaker og gløgg. Jeg husker at det var iskladt i fjor, mens i år er det plussgrader og vind. Ønsker snøen velkommen når den måtte velge å komme, håper det er snart.

Noen som har snø og skiføre?

Husk at i dag trekker jeg vinneren av mummi-koppen, men du har ut dagen til å melde deg på. Vinneren annonseres i morgen :)

3 comments:

  1. God desember og førjulstid, Johanne! vi prøver litt etter beste evne her også, med kalender og pepperkaker, men gjett om vi gleder oss til Tronddheimsjul med Dahl julebrus! Jeg også ønsker meg en Mumi-kopp :) Tenk så koseilg det hadde vært å få en i julegave når jeg kommer hjem til "Mumiland" og tenk så hyggelig det hadde vært om jeg kunne tatt den med meg tilbake hit til Beijing, og drikke formiddagskaffe og tenke på dere ;)

  2. Herlige bilder som gir meg fiin julestemning! Ang. julebrus, så er den beste vi har fra Berentsen. Dahls tror jeg ikke vi har..den ser god ut, synd for oss! Til pinnekjøttet på julaften må jeg og min søster alltid ha julebrus (rød), det er fast tradisjon så lenge jeg kan huske, og det passer så godt til det salte kjøttet:)

    Ingen snø i sikte her..sukk. Det er jeg litt lei meg for. Jeg elsker nemlig snø, kaldt og tørt vær (og isfrie veier) Ha en fin første desember snuppa! klem WB:)

  3. Dahls julebrus, ingen over - ingen ved siden!!! Jeg har også handlet en del på Epla faktisk. Mye fint og mye enkelere enn å gå i de hersens butikkene på desperat jakt etter noe!!

Comments on this blog post have been disabled.