A blög once bit my sister

Lørdagskveld

Har hatt ei fin dagvakt på Hospitalet med kun kremgode kollegaer, føler at jeg også har litt helg.

Hjem til ryddig kjøkken (viktig for meg) og glade barn :)

Lykke for Emilie er popcorn til lørdagsgodt, så da måtte vi jo ha det. Olli fikk sin egen lille skål, men ville så klart ha av søsteren sin. Da er det godt hun er flink til å dele.

Tilbake til gode kollegaer; snille Unn Anita har heklet pynt til mine Norgesglass. Det ble så fint! Det vanker selvfølgelig noe hjemmelaget i retur.

Hva er forresten ditt favoritt-lørdagsgodt? Jeg vil helst ha rødvin og sjokolade etter de små er i seng.

7 comments:

  1. Rødvin eller øl og sjokolade er en hit her også. I dag har jeg kjøpt Bridgeblanding - følte meg som 100 år plutselig.... Ha en fin lørdagskveill!

  2. Sjokolade og pepsi max:)

  3. Popcorn er populært her også! Håkon har ikke smakt enda da, men han vil gjerne. Det er ikke lett å holde dem unna søte saker når de har storesøsken som får. Igår fikk Håkon smake på et par myke vingummigreier som Ingvild hadde, gjett om han sa NAM da ;) Min favoritt er "desverre" sjokolade, og ofte blir det pepsi max eller god rødvin. Igår ble det et par biter av hjemmelaget vaniljefudge og brente mandler. Godtigodt! Nesten litt skummelt å lage det nå, men jeg skal gi bort litt da. Fortsatt god helg!! Klem fra Ellen

  4. Så søte de er. når Magnus har spist opp det som er i hans skål, bruker han å snike til seg fra storesøsterens skål :-) Ikke alltid like populært. Min store svakhet er nok sjokolade. Men ost,kjeks og masse deilig frukt er også en helgefavoritt. God 3. Søndag i advent til dere!

  5. Jeg kan godt dele lørdagsgodt med deg. Ha ei flott uke!

  6. Unn Anita asså!!! Hun er så flink! Hekler hun fortsatt like mye? Satt å hekla det ene fantastiske stykket etter det andre på nettene ;) Disse var skikkelig fine!

Comments on this blog post have been disabled.