A blög once bit my sister

Vintereventyrlig helg

Vakkert vintervær

Vakker soloppgang

I helgen har januar vist seg fra sin beste side. Fem minusgrader og masse HVIT snø er perfekt!

IMG_3357-pola

Lørdagstur til Rønningen. Bymarkas fineste hytte med perfekt vinterstemning. Akebakke. Kakao med krem og vafler. Kanelbollene var savnet, håper de kommer tilbake.

IMG_3362-pola

I dag var det klart for søndagstur til venner som bor landlig til på Bostad. De bor iallefall så landlig til at det ikke blir bemerket om man tenner bål ved uthuset i hagen. Trivsel!

Jeg fikk endelig testet årets julegave fra mannen, nemlig smørefrie ski. Herlig!

Skitur på Bostad

IMG_3375-pola

IMG_3382-pola

Grilling av pølser, helst svartsvidde i følge meg;) Hvordan liker du bål-pølsene dine? Kvikk-lunsj og appelsin dessert. Appelsin med avskåret topp og tre sukkerbiter i midten, klar til å suge i seg alle den deilige saften. Den desserten hukser jeg fra jeg var liten, takk Helga for at du minte meg på den.Tilsutt en varm kopp kaffe inne ved peisen.

IMG_3386-pola

Rett og slett en tipp topp helg! Er det vinterlig hos deg?

8 comments:

 1. Så flotte bilder, herlig vinterstemning!!Ikke snø på Humla,men en kald og flott dag - og masse sol,sukk..såå godt!Klem!

 2. Roger Johannesen   Sunday January 8th 2012 22:27

  Takk for besøket, det var veldig trivelig. Og ja, pølsene er ikke ferdige før du må blåse ut flammen å enden av pølsa.

 3. nei,her er det lite som minner om vinter...sukk! jeg som hadde gledet meg til en cirka 4 måneders vinter med snø og is! som de siste årene.. Her er det gjerne 10+ og forvirra planter som stikker opp og tror det er vår..

  Herlige snø og bålbilder, me like!

 4. Det var like fint på Rønningen på søndag også. Men også da uten kanelboller :( Ser ut som dere har hatt ei fin helg!

 5. Flotte bilder! Ser fram til at sola kommer tilbake her snart og at vi får litt mildere temperatur.

 6. Å, det så ut som dere har hatt en deilig helg med mye frisk luft! I går stakk sola frem her og, veldig godt en kald januardag. Ha en fin uke!

 7. Herlige bilder fra nydelig vinterhelg! Her har vi også fantastisk flott vinter for tida. Vi har stått på ski ned bakker mens puddersnøen har stått som en liten sky rundt oss. Herlig!!

 8. Her på sørvestlandet er det regntid.... det har regnet siden april i fjor - jeg tuller ikke.... :0 Heldigvis kan vi kjøre litt innover i landet til snø og vinterlandskap - hvis det ikke har regnet bort der også da.... Fin uke til deg & dine! flotte bilder! :)

Leave a comment

This blog supports Gravatars. To have your picture displayed beside your comment, please sign up at gravatar.com.