A blög once bit my sister

Samlet

Hos Alma

På lørdag dro vi samlet for minnes vår skjønneste øyensten Alma.

Noen dager er det bare så godt å tenke ekstra mye på deg, savne og gråte. Emilie snakker masse om deg og vil så gjerne pynte hos deg på grava.

Lys for Alma

Lys skinner for deg min lille skatt.

10 comments:

  1. Vakkervondt eller vondvakkert... Klem!

  2. Det er så vakkert det bildet av de to hos sin søster! Dere er heldige som har Alma så nært, jeg savner å kunne gå til Olve. Der er det er liksom lov til å være lei seg og en fin ro å være der.

  3. Det var et nært og fint bilde!! Godt å være sammen og minnes. God klem fra Ellen

  4. <3 så fint og så trist....

  5. Tenker på dere❤ Stor og god klem fra meg

  6. <3. stor klem, jeg tenker på alma av og til, jeg også. og dere. det er godt å savne og gråte.

  7. Takk for at du deler et bilde som sikkert vekker mange følelser. Selv om det er trist er det også godt å se søskene samlet ved stenen til Alma. De er så nydelige der de står, og det at Oliver tar på stenen er veldig sterkt. Leste den siste boken til Gunhild Corwin forleden. Tenkte på dere da. Kanskje en bok for deg?

  8. Jeg har lest om Alma før, og nå har jeg lest igjen. I arkivet ditt fra november og desember 2009. Og jeg gråter. Ei nydelig jente, var hun! Tenk så flotte bilder dere tok av henne - må være godt å ha nå i ettertid. Klem fra meg:)

Leave a comment

This blog supports Gravatars. To have your picture displayed beside your comment, please sign up at gravatar.com.