A blög once bit my sister

Svart kaffe & blåbær

Svart kaffe

Denne kaffen er en hyllest til svartmetall-musikk i Norge. Selges på Dromedar og smaker helt nydelig!

Blåbær skyr Bok og blåbær skyr

Blåbær-Skyr med masse ekstra blåbær smaker også helt nydelig, tips fra en fin kollega.

Boken dere ser i bakgrunnen begynte jeg på i går, det var et tips jeg fikk av Astrid som skriver bloggen lille persille. Glad er jeg for at hun også deler sine bilder og fine tips på Instagram.

Boken heter "Nu, jävlar!" av Heidi Linde og finnes på det fleste dagligvare-butikker eller kiosker. Litt merkelig at starten på boka føltes veldig som meg i går. I dag kom også feieren, den var rimelig intern for de som kanskje kan ha lest boka.

Nå skal jeg ta en rask dusj før jeg skal hente mine fine gull. Emilie har bestemt at vi skal ha tomatsuppe med makaroni, egg og pølser til middag :)

God middag!

3 comments:

  1. Nu javlar var fin og litt rar. Kos deg!

  2. Sånt pirrer min nysgjerrighet nok til at boken trolig havner i handlekurven når jeg ser den neste gang! Jeg teller ned til påske med en skikkelig harry-chartertur i vente, da må jeg jo hamstre lesestoff :) Tenker den kaffen skal testes også.

    Klem!

  3. Flott om jeg kan pirre og inspirere :) Har innmari lyst på en harr-tur selv, men helst til Åre.

Leave a comment

This blog supports Gravatars. To have your picture displayed beside your comment, please sign up at gravatar.com.