A blög once bit my sister

Ranunkler

Ranulker

Ranulker

Enn å ha så mange skjøre, gyldne kronblad og være så vakker. Kjøp deg en bukett du også! Helgelykke og en fryd for øyet ♥

God natt fra fredagstrøtte meg :)

God start på dagen

PB2 Cinnamon

Her er et mattips for å få en god start på dagen eller eventuelt en god kveldsgrøt. Lag deg denne nyttige og vanvittig gode havregrøten som kreative Idafrosk har delt oppskriften på i bladet Boligdrøm. Se Idafrosk sine kunstverk på hennes instagram-konto her.

  • 2dl vann
  • 1 klype salt
  • 1dl havregryn
  • 1dl melk
  • 1 banan
  • 1 stor ss med PB2 (peanuttsmør kjøpt på iHerb, pulver som blandes med vann) eller evt vanlig peanuttsmør.
  • evt kanel og rosiner

Havregrøt med banan og peanutsmør

Jeg prøvde å være litt kreativ med maten selv, etter inspirasjon fra Idafrosk- gøy det :)

Idafrosk havregrøt

God morgen til deg!

Geranium

Geranium

Geranium

Jeg elsker denne planten! De skal helst stå i terrakottapotter som har vært ute og fått masse hvite avleiringer på seg. Nå blomstrer de i vinduskarmen i både hvitt, rosa og rødt her hjemme hos oss. Vakre! Enn at det er kun to dager til 1.mai.

Takk for responsen på gårsdagens innlegg både her, på Facebook og Instagram ♥

Vårinnputt

Hestehov

Vårglede

Såtid

Stemor

Farmorstua

Sykler med Theo

Klemetsaune

Sammen med Theo

Tester pappas nye leketøy

På kloss hold

Softis

Våren gir meg ny energi, selv om jeg i dag har føltes ut som en slapp sprettball (ble litt mye vin på fest i går). Gleden over at sola står tidlig opp og går sent ned er stor. Enda større er gleden over å se at det spirer og gror i kolonihagen. Skiene er pakket bort, for det er våren jeg elsker og lengter til når vinteren er her mørk og kald.

Emilie lærte seg å sykle uten støttehjul så fort snøen var borte fra stikkveien utenfor og lenge før de på Byåsen hadde sett bar asfalt. For en glede!

Dagene er fulle av aktivitet, gode naboer, familie, yoga, marsjering til 17.mai, graving, såing, sykling, hopping, sand og søledammer.

Jeg får vel såvidt tenkt meg om før sommeren er her for fullt. Bloggen er ikke glemt, jeg vet bare ikke helt hvordan jeg skal bruke den for øyeblikket. Hyggelig at noen savner den, det gjør jeg også innimellom.

Gledelig vår til deg!

Fin vinter

Familietur til byen ❤

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Noen av de siste ukenes blinkskudd i det vi kanskje nærmerer oss våren. Jeg er ikke helt klar for å slippe vinteren enda, jeg bare må komme meg på skøyter noen ganger til først. Gleder meg selvfølgelig utrolig mye til åpning i Farmorstua. Skal begynne å så frø til uka, da jeg endelig tar helg etter nattjobb.

God søndag ønskes deg!

Yoga er for alle

Yoga

Det aller beste jeg begynte med i 2012 var helt klart Yoga. Jeg er så heldig å ha en veldig god nabo som driver Yogastua, hun leier lokale i Charlottenlundhallen som er like ved oss. Så da er det lett å trippe oppover for utfordrende, behagelige og avslappende timer med yoga.

Jeg er helt klart ikke den mest tøyelige av de deltakende, men yoga er for alle. Dessuten gir det resultater over tid. Sjekk foreksempel ut videoen under.

Emilie gikk i høst på barneyoga. Det elsket hun virkelig, hun snakker ofte om det. I bursdagsgave fikk hun rosa yogamatte og yogakort for barn av våre kjære naboer. Matta er ofte fremme og hun gjør stadig yogaøvelser, hun syns det gjør godt. Hun er også langt mykere enn sin mor.

Yoga-kort

Yoga er en fin ting å gjøre sammen. Vi legger mattene ved siden av hverandre og kortene er med å hjelpe oss å finne gode øvelser, man kan også hjelpe hverandre inn i øvelsene. Jeg fant et nettsted som selger ABC Yoga kort for barn rimelig her.

Yoga-kort

Oliver prøver også gjerne, men klarer bare være konsentrert i korte stunder. Morsomt å se ham prøve seg uansett :) Prøv Yoga du også! Bor du i Trondheim må jeg bare anbefale Yogastua og flinke Marianne på det varmeste! Hun er også å finne på Zenit Yoga.

Husk å nyte en deilig kopp varm te og feks tørket frukt etterpå. Vi hadde picnic på gulvet med ungene, det var suksess.

Må bare nevne at dette innlegget ikke er sponset, kun reklame fra min side for noe jeg liker veldig godt å gjøre. Har du prøvd Yoga?

Ha en fin februar-uke alle sammen!

Memoryspill

Memoryspill

Memoryspill

Lollipop

Dette er et lag-det-selv spill. Det eneste du trenger er en printer med blekk, en saks, lim og 12 ispinner. Det siste kan jo gjøre deg både kvalm og mett. Vi manglet heldigvis kun 4 ispinner til vårt spill. Det var ikke akkurat noe problem med to isglade unger.

Her laster du ned memoryspillet

Vi fant frem et syltetøyglass til å oppbevare spillet i, lokket er dekorert med teip fra Søstrene Grene.

Gratulerer med morsdagen alle mammaer der ute! Selv håper jeg mannen snart kommer hjem fra sin guttetur til Åre.

Fredag

Hvite perleblomster

Fyr i ovnen

Bade

Bade

Velkommen igjen :)

God natt til deg som titter innom!

1 år på Instagram

Fineste Olli i kornåkeren #myboy #åker #korn #snarthøst

Da har jeg faktisk brukt Instagram i over 1 år. Jeg har mye glede av denne foto-appen på telefonen. Det har jo ikke blitt så rent lite bilder der heller. Jeg valgte å gå privat for å slippe spam og uønskede følgere der like før jul, så om du ønsker å følge meg og hverdagen der er det bare å legge meg til..

Bildet over av Olli i kornåkeren er mitt mest likte bilde på Instagram hittil. Litt morsomt i og med at det er tatt med en gammel Sony Ericsson telefon vi hadde liggende imens min iPhone var defekt. Så kanskje det er noe med fotografen ;)

Påskestemning ☀

Gårsdagens bilde av Smetthows allé fikk også mange hjerter. Ekstra vakker snøhvit, med ski på beina og sol i ansiktet.

God mandag til deg! Avslutter med Oliver sin favoritt sang for tiden, han synger med så godt han kan :)

Lørdagsgodt

Untitled

Untitled

Her er mitt lørdagsgodt ♥ Bildene er tatt med iPhone.

Ok, jeg har en hånd i godteriskåla jeg også ;) Ønsker deg en god lørdagskveld!