A blög once bit my sister

Bilder på Flickr

Hugging mommy En del av dere har brukernavn og passord for å logge inn på galleriet på snabel.org, slik at dere kan se bildene vi legger ut til familie og venner. Nå har jeg derimot begynt å leke litt med Flickr, og synes tjenesten virker ganske bra.

I tiden fremover kommer vi antageligvis til å legge ut bilder der i stedet for på galleriet på snabel.org, da det er langt bedre muligheter for å organisere bildene og det er mindre pes å bare legge opp noen bilder. Ikke minst er det en fordel at det sparer oss for litt båndbredde på ADSL-linja vår (og litt diskplass da, selv om det i utgangspunktet er ganske billig).

Jeg kommer sikkert til å sende ut noen såkalte "guest passes" den første tiden, dvs. at man inviterer gjester inn til å se på bilder som man ellers ikke ville hatt tilgang til å se. I det lange løp er det nok lurest å skaffe seg en konto på Flickr, som jeg så kan legge til som familie eller venner i kontaktlista mi. Da vil du ha tilgang til å se alle bildene som er lagt ut på kontoen min, ikke bare de som er åpne for verden.

For å se på det som ligger offentlig tilgjengelig nå: Mine bilder på Flickr

Comments on this blog post have been disabled.