A blög once bit my sister

Lydbøker og valmuer

(Eremittkrepsene)Nå i juni er det ett år siden jeg begynte å lytte til lydbøker. Jeg hadde lenge hatt et ønske om å lese flere bøker, men fant liksom aldri tid til det utenom i feriene mine. Så slo det meg plutselig at jeg gikk jo stadig vekk rundt med en mobiltelefon som kunne spille mp3-filer, og at jeg bruker tilsammen én time hver dag på å gå frem og tilbake til jobb. Lydbøker måtte da være tingen!

Som tenkt, så gjort. Og nå, et år senere, har jeg akkurat fullført den 18. boken siden jeg begynte, "Eremittkrepsene" av Anne B. Ragde. Neste bok på listen er antageligvis "Naiv Super" av Erlend Loe, og i mellomtiden går jeg spent og venter på "Harry Potter and the Deathly Hallows" og oppfølgeren til "Eremittkrepsene" ("Ligge i grønne enger"). De kommer henholdsvis 21. juli og 9. august, men jeg vet ikke helt når de vil foreligge som lydbøker.

Blomstrende valmuerPå mandag blomstret de første valmuene i hagen. Selvsagt skjedde det på mandag, som var den første dagen med regnvær etter lang tids strålende sol og varme. I fjor blomstret valmuene etter en periode med pent vær, og nesten med det samme ble de slått flate av et voldsomt regnvær som fulgte. Vi var redde for en reprise av dette i år, men det ser foreløpig ut til at valmuene får blomstre i fred en stund til - snart er de alle i full blomst. Fine blomster, valmuer.

Det eneste som er synd er at jeg ikke rakk å ta noen brukbare bilder av at epletreet i hagen blomstret for fullt. Nå er det for sent for i år :-(

Comments on this blog post have been disabled.