A blög once bit my sister

Harry Potter and the Deathly Hallows

Harry Potter and the Deathly Hallows Som jeg har nevnt tidligere har jeg litt problemer med å plukke opp og lese bøker i hverdagen. Det blir stort sett i ferier jeg leser bøker, og for å motvirke denne trenden begynte jeg å lytte til lydbøker i fjor.

Denne gangen sammenfalt utgivelsen av den siste Harry Potter-boka med ferien min, så jeg fant ut at jeg likegodt kunne kjøpe boka og lese den på ordentlig denne gangen. Plukket opp boka hos Ark i Bodø forrige lørdag, mellom vielsen og festen til Cecilie og Trond. Begynte å lese på søndag, og fikk rasket med meg rundt 100 sider daglig (og nattlig, til Johannes store fortvilelse!).

Alt i alt en fantastisk spennende bok, og en verdig avslutning på Harry Potter-serien. Jeg er meget fornøyd med leseropplevelsen, og det faktum at jeg nå slipper å unngå å lese spoilere på nettet :-)

Comments on this blog post have been disabled.