A blög once bit my sister

Trøndersk matfestival

Big-ass wok! Vi avla Trøndersk Matfestival et besøk i dag, til tross for regnværet. Mange spennende matopplevelser her, selv om det ble noe strevsomt med Emilie, som ikke var helt fornøyd med å sitte i vogn under regntrekk, og å måtte gjemme seg under paraplyen for at ikke all maten skulle bli våt.

Vi ruslet rundt med Ceclie og Trond og tittet i de fleste bodene. Ingenting ble kjøpt med hjem, men vi fikk med oss smaksprøver på det meste og spiste oss ellers gode og mette på innkjøpt mat. Diverse pølser og fisk, pizza med kylling, sveler og cortado-kaffe, økologiske hamburgere med mer. Mære Landbruksskole kunne skilte med øl av eget brygg - jeg fikk ikke spurt om det var alkohol i dette, men det smakte mer som ingefærøl enn alkohol. Såvidt jeg husker ble det hele skylt ned med en økologisk smoothie med agurkblomst til pynt!

Comments on this blog post have been disabled.